Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΚΚΕ(μ-λ). Κάτω τα χέρια από τον αγώνα του λαού της Χαλκιδικής !

Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλει την -τουλάχιστον ύποπτη- νυκτερινή επίθεση στις εγκαταστάσεις του εργοταξίου της πολυεθνικής την Κυριακή 17/2 τα ξημερώματα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον μαζικό αγώνα των Χαλκιδιωτών και με τους αγωνιστές που συμμετέχουν όλο αυτόν τον καιρό στις κινητοποιήσεις στην περιοχή. Υπονομεύει αυτόν τον αγώνα και τον αφήνει έκθετο στην συκοφαντία >>>
 




και στην καταστολή. 
Η δύναμη των αγώνων είναι η μαζικότητα και η επιμονή τους, η συσπείρωση όλων των κατοίκων που θα πληγούν από την επένδυση του θανάτου και η αλληλεγγύη σε κάθε γωνία της Ελλάδας.

Άρπαξαν στον αέρα την ευκαιρία για να συκοφαντήσουν και να κτυπήσουν τον μαζικό αγώνα του λαού της Χαλκιδικής ενάντια στο εργοστάσιο του χρυσού θανάτου! 

Η κυβέρνηση, η εταιρία, τα ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων, δήμαρχοι-υπηρέτες σαν τον Πάχτα και τον Μπουτάρη και μια σειρά παρατρεχάμενοι εξαπέλυσαν έναν βρώμικο πόλεμο τρομοκρατίας και λάσπης για να λυγίσουν τον μακροχρόνιο, μαζικό και ανυποχώρητο αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής, που ημέρα με την ημέρα δυναμώνει και συγκεντρώνει την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση του λαού και της νεολαίας σε όλη την Ελλάδα. 

Κυνηγούν και στοχοποιούν αγωνιστές που συμμετείχαν ενεργά στις κινητοποιήσεις, αναβιώνουν την μετεμφυλιακή «ηθική αυτουργία» και σέρνουν στα δικαστήρια ανθρώπους που ανοικτά και φανερά αγωνίζονται για να υπερασπίσουν την ζωή και το περιβάλλον της πατρίδας τους. Δεν θα τους περάσει! Ο αγώνας του λαού της Χαλκιδικής και το κίνημα αλληλεγγύης θα συνεχίσει, θα κλιμακωθεί και στο τέλος θα νικήσει αυτούς που στο όνομα του ιδιοτελούς κέρδους τους, θέλουν να καταστρέψουν μια ολόκληρη περιοχή, τα δάση, τα νερά και τους ανθρώπους.


Η -τουλάχιστον ύποπτη- νυκτερινή επίθεση στις εγκαταστάσεις του εργοταξίου της πολυεθνικής την Κυριακή 17/2 τα ξημερώματα δεν έχει καμία σχέση με τον μαζικό αγώνα των Χαλκιδιωτών και με τους αγωνιστές κάθε ηλικίας που συμμετέχουν όλο αυτόν τον καιρό στις κινητοποιήσεις στην περιοχή. Υπονομεύει αυτόν τον αγώνα και τον αφήνει έκθετο στην συκοφαντία και στην καταστολή. Η δύναμη των αγώνων είναι η μαζικότητα και η επιμονή τους, η συσπείρωση όλων των κατοίκων που θα πληγούν από την επένδυση του θανάτου και η αλληλεγγύη σε κάθε γωνία της Ελλάδας.


Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους αγωνιστές που στοχοποιούνται και διώκονται με κατασκευασμένες και υπαγορευμένες μαρτυρίες και κατηγορίες. Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα το πογκρόμ των προσαγωγών ενάντια στους κάτοικους της περιοχής. Καλούμε στην ανάπτυξη του κινήματος αλληλεγγύης στον δίκαιο αγώνα του λαού της Χαλκιδικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια: