Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Βαρύμαγκα... κι άλλο "μπουμπούκι" στο μπαχτσέ σου. Πάλι την ...κοτούλα;

Ξαναπέφτουμε (...για χιλιοστή φορά) απ' τα ...σύννεφα και μάλιστα ...εις διπλούν:   
Μια, γιατί νέο "μπουμπούκι" άνθισε στον μπαχτσέ του ...βαρύμαγκα και δυο, γιατί ο "άντρας ο πολλά βαρύς", ο "καμμία ανοχή στη διαφθορά", ξανακάνει την ...κοτούλα...
Η είδηση: Ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην νομάρχης Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος, κατηγορείται για απιστία σε βαθμό κακουργήματος και ζημία προς το δημόσιο για υπόθεση δανείου - «μαμούθ» προς την εταιρεία «Ευρυτανία Α.Ε.». Ήδη, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και είναι "έξω" με εγγύηση 60.000 ευρώ. Για την ίδια υπόθεση έχουν ασκηθεί διώξεις και κατά 18 πρώην νομαρχιακών συμβούλων της Ευρυτανίας. 
Την υπόθεση είχε αποκαλύψει το Hot Doc στο 10ο τεύχος του. 
Διαβάζω: Εντύπωση προκαλεί η... επιλεκτική ευθιξία που επιδεικνύει >>>




για μία ακόμη φορά η Συγγρού και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, καθώς μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα έσπευσε σε χρόνο ρεκόρ να διαγράψει από το κόμμα του τον πρώην υπουργό, Μιχάλη Λιάπη με αφορμή την υπόθεση με τις πλαστές πινακίδες. 
Δεν δείχνει όμως τα ίδια αντανακλαστικά για έναν νυν βουλευτή του κόμματός του, ο οποίος κατηγορείται για κακουργηματική απιστία. 
Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται το αυτονόητο, ότι δηλαδή η διαγραφή του Μ. Λιάπη ήταν μία κίνηση εντυπωσιασμού καθώς δεν είχε κανένα κόστος για τον ίδιο τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, αφού πρόκειται για ένα ακόμη πολιτικό «πτώμα». 
Όταν όμως τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα, ο πρωθυπουργός περί άλλων τυρβάζει...

Ρώτησα κι εγώ τον ...τζάμπα μάγκα, πριν λίγες μέρες:
Κι αν ήταν βουλευτές, οι ...Λιάπης και Τομπούλογλου, Αντωνάκη μου;;; εεε;;; (εδω)
κι εκείνος δεν απάντησε...
κι οι 153, εξακολουθούν να κυβερνάνε...
προβοκατορας



Δεν υπάρχουν σχόλια: