Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Με εντολή Σαμαρά. Aναβαθμίζεται η ποιότητα των μεταναστών

-καλως ήλθατε κ. λαθρομετανάστα
Ο υπουργός προστασίας του πολίτη, που για χάρη της κυβέρνησης, της πατρίδας, της παράταξης, αλλά και της προσωπικής του ανέλιξης, μπορεί με χαρακτηριστική ευκολία να υπερασπίζεται στην ίδια κουβέντα τα ελληνικά στρατόπεδα συγκέντρωσης και να κατακεραυνώνει το Άουσβιτς, δήλωσε αποκαρδιωμένος: «Ο μετανάστης της Σοβιετικής Ένωσης που πάει στη Σουηδία έχει ένα μορφωτικό επίπεδο, εμείς αντιμετωπίζουμε μετανάστες από το Μπαγκλαντές το Αφγανιστάν με μια άλλη κουλτούρα από έναν άλλο κόσμο. Αυτή είναι η δική μας ατυχία».
Ναι, η αλήθεια είναι ότι είμαστε άτυχοι σε αυτό το θέμα. Αυτή είναι η σωστή προσέγγιση του πράγματος, παρά την αριστερή προπαγάνδα >>>
 



που σας πιπιλίζει τα αυτιά. 
Δεν είναι άτυχοι οι μετανάστες από το Μπαγκλαντές, το Αφγανιστάν και τη Συρία, που προσπαθούν να ζήσουν και βρίσκονται αντιμέτωποι με ελληνικά σώματα ασφαλείας που τους αντιμετωπίζουν ως κοινούς εγκληματίες, 
άτυχοι είμαστε εμείς, που αναγκαζόμαστε με βαριά καρδιά να τους δέρνουμε, να τους πνίγουμε (όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι) και να τους φυλακίζουμε. 
Να έρχονται να ζουν στην Φαρμακοχώρα μαζί με τους ντόπιους.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, με εντολή Σαμαρά αναβαθμίζεται πλέον η ποιότητα των μεταναστών που εισρέουν στη χώρα μας
Πλέον θα δεχόμαστε μετανάστες από το Κατάρ, το Μονακό, το Λουξεμβούργο, την Ελβετία και τις ΗΠΑ. 
Μάλιστα, για να τηρούνται οι παραδόσεις, οι αναβαθμισμένοι μετανάστες θα προμηθεύονται στα τουρκικά παράλια ειδικά σαπιοκάραβα για να μπαίνουν στα χωρικά μας ύδατα. 
Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να ξεσκουριάζουν τόσο οι άνδρες του λιμενικού σώματος που ως γνωστόν τελευταία… πνίγονται στη δουλειά, όσο και ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος θα μπορεί να εξασκεί την τέχνη του προπαγανδίζειν για τις βαρκάδες στο Αιγαίο Γενάρη μήνα.

Πάντως σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η κυβέρνηση απεργάζεται και δεύτερο σχέδιο για την ποιοτική αναβάθμιση των μεταναστών. 
Υπερθεματίζοντας στον ΣΚΑΙ και αποδεικνύοντας ότι τους βλέπει περίπου ως προϊόντα, ο κ. Δένδιας χαρακτήρισε τραγική την ποιότητα τους επειδή η κυβέρνηση έχει ήδη εκπονήσει plan B: 
σύμφωνα με αυτό, οι κακοί ποιοτικά μετανάστες θα επιστρέφονται στα κατά τόπους εργοστάσια παραγωγής τους και θα λαμβάνουμε καινούργιους. 
Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι η κυβέρνηση δεν γνωρίζει αν τους καλύπτει η εγγύηση καλής λειτουργίας, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία ότι τα όποια εμπόδια θα ξεπεραστούν. 
Με νέα εντολή Σαμαρά, αν χρειαστεί.

Δημήτρης Ζακχαίος

Δεν υπάρχουν σχόλια: