Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Σε μία και μοναδική προεκλογική εμφάνιση η ...Μέρκελ στην Αθήνα

Απαγορεύτηκαν οι διαδηλώσεις 
Κόκκινο χαλί στρώνει η κυβέρνηση στην Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ που επισκέπτεται αύριο την Αθήνα στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του συστήματος της διαπλοκής. Η κυβέρνηση με την ευγενική χορηγία του νέου αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, μετατρέπει  το κέντρο της Αθήνας σε απαγορευμένη ζώνη. Μάλιστα να θυμίσουμε πως η πρώτη φορά μετά τη χούντα που εφαρμόστηκαν τα νέα ήθη και έθιμα τις απαγόρευσης του συνέρχεσθαι και της δημιουργίας υγειονομικής ζώνης στο κέντρο της >>>





Αθήνας ήταν η επίσκεψη της κ. Μέρκελ τον Οκτώβριο του 2012!


Εκτός από τις πεζές περιπολίες αστυνομικών αλλά και αυτές των δικυκλιστών, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής προχώρησε σε απαγόρευση συγκεντρώσεων και πορειών σε μεγάλο τμήμα του κέντρου της Αθήνας, από τις 11:30 το πρωί έως τις 21:30. Συγκεκριμένα, η απαγόρευση αφορά την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς – λεωφόρους:

Αμερικής (από τη συμβολή της με την οδό Σταδίου) – συνέχεια Λυκαβηττού – δεξιά Αναγνωστοπούλου – αριστερά Πατριάρχου Ιωακείμ – αριστερά Μαρασλή – δεξιά Δεινοκράτους – αριστερά Αριστοδήμου – δεξιά Αθηναίων Εφήβων – αριστερά Κόνιαρη – δεξιά Τσόχα – αριστερά Δ. Σούτσου – συνέχεια Πανόρμου – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – αριστερά Καπετάν Χρονά – δεξιά Βλαχάκη – δεξιά Μεσογείων – αριστερά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Διονυσίου Αιγηνίτου – αριστερά Κρατερού – δεξιά Αλκαίου – δεξιά Ούλωφ Πάλμε – δεξιά Ευφρονίου – αριστερά Σπ. Μερκούρη – δεξιά Ευτυχίδου – Πλατεία Πλαστήρα – Αρχιμήδους – δεξιά Μάρκου Μουσούρου – αριστερά Αρδηττού – συνέχεια Καλλιρρόης – δεξιά Δράκου – αριστερά Μουσών – συνέχεια Παναιτωλίου – Αρακύνθου – Στησικλέους – δεξιά Ακάμαντος – αριστερά Αποστόλου Παύλου – δεξιά Ερμού – αριστερά Αθηνάς – δεξιά Βορρέου – αριστερά Αιόλου – δεξιά Κολοκοτρώνη – Αμερικής, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.


Από τη πλευρά τους αντιπολίτευση και συνδικάτα ετοιμάζουν "θερμή" υποδοχή στην πολιτικό που χαρακτηρίζεται "αρχιτέκτονας της Ευρώπης της λιτότητας"
Συγκεκριμένα στις 17.00 στην Πλ. Κλαυθμώνος καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ, στις 17.30 στο ίδιο σημείο καλεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στις 18.00 η ΠΟΣΠΕΡΤ . 


"Η  ΥΠΟΤΑΓΜΈΝΗ  συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ  επειδή φοβάται την οργή του ΛΑΟΥ, επικαλούμενοι και πάλι την προστασία της δημόσιας ασφάλειας και τη διαταραχή της κοινωνικοοικονομικής ζωής! 
Θα απαγορεύσουν τις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις των συνδικάτων, ενάντια  στη ΜΕΡΚΕΛ και τον  ΜΕΡΚΕΛ-ΙΣΜΟ. είναι ώρα να κάνουνε τους φόβους τους πραγματικότητα!" 
 αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ.


"Η επίσκεψη της Καγκελαρίου Μέρκελ στην Αθήνα, γίνεται για να υποστηρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ενόψει των εκλογών. 
Για να επιβραβεύσει το καταστροφικό κυβερνητικό έργο, να επιτηρήσει την συνέχιση της λιτότητας, να επιθεωρήσει αν  χαρίστηκαν οι τράπεζες στα συμφέροντα, αν δόθηκε για ψίχουλα η δημόσια περιουσία, αν έπεσαν οι μισθοί στο επίπεδο της Βουλγαρίας" 
υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.


"Η κυρίαρχη εκπρόσωπος του ευρωπαϊκού κεφαλαίου, του νέου βάρβαρου γερμανικού  οικονομικού ράιχ και του ευρωσφαγείου επιδιώκει να «νουθετήσει» τον ταλαιπωρημένο λαό. 
Να τον χλευάσει για τους αγώνες του ενάντια στην βαρβαρότητα που του επιβάλλεται, να υποδείξει την ακολουθούμενη πολιτική ως μόνη δυνατή επιλογή, να εξαγγείλει τη συνέχιση αυτής της πολιτικής για τουλάχιστο 50 χρόνια ακόμη. 
Να εκβιάσει τους εργαζόμενους γι’ άλλη μια φορά με το ψευτοδίλημμα ΕΕ ή χάος, συνέχιση της ίδιας πολιτικής ή καταστροφή" 
αναφέρει η ΑΝΤΑΡΣΥA.


Η "Νονά" στα Προπύλαια

Δυναμικό σαματά προγραμματίζει ο ραδιοφωνικός σταθμός στο Κόκκινο την ημέρα της επίσκεψης της ΄Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, στις 19.00, την Παρασκευή 11 Απριλίου, ώστε να ακουστεί και η φωνή της άλλης Ευρώπης.

Με δημιουργική διάθεση, δηλώνουμε αντίθετοι στις πολιτικές λιτότητας που προωθεί η νεοφιλελεύθερη ατζέντα της Ευρωπαϊκής δεξιάς με τις πλάτες του κεφαλαίου και για το λόγο αυτό προγραμματίζουμε παράσταση διαμαρτυρίας στα προπύλαια την ώρα της επίσκεψης της Καγκελαρίου στην Αθήνα. 

Θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου, η "ΝΟΝΑ", με τον λυρικό σχολιασμό των Encardia.

Δεν υπάρχουν σχόλια: