Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤ. ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ. Aποφάσεις της συνέλευσης 6 Ιούνη

1)Να συνεχίζουμε τη συλλογή υπογραφών για τη δημιουργία ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, (ο μοναδικός δήμος που δε διαθέτει).
Για το λόγο αυτό θα είμαστε ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 7 - 9μμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
·         ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
·         ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ,ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ! >>>

2)  Να συνεχίσουμε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε  να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς           ρεύμα.( Ήδη, αρκετές οικογένειες έχουν πλέον ρεύμα σε διάφορες περιοχές Αμπελόκηπους, Μενεμένη, Εύοσμο, Σταυρούπολη, Νεάπολη, Κορδελιό κτλ). 
Παράλληλα τη Δευτέρα 30 Ιουνίου στις 10 το πρωί,  θα πραγματοποιήσουμε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Δυτικών (26ης Οκτωβρίου 28, απέναντι από τα δικαστήρια) για να απαιτήσουμε: Άμεση επανασύνδεση όλων των κομμένων ρευμάτων, πάγωμα των χρεών, κατάργηση του προστίμου για ρευματοκλοπή, απόσυρση όλων των μηνύσεων, μεγαλύτερη μείωση στα τιμολόγια για όσους υπάγονται στο κοινωνικό τιμολόγιο.

3) Να συμμετέχουμε στο 16ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί στις  5, 6 και 7 Ιούλη στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά στη Σταυρούπολη.          

4) Η επόμενη συνέλευση θα πραγματοποιηθεί  την Δευτέρα  23  Ιούνη στις 7μμ στο πάρκο μπροστά από το Β΄ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων, (28ης Οκτωβρίου και Ελευθερίας).
ΥΓ. Επισυνάπτονται τα ενημερωτικά μας κείμενά και το αφισάκι. Όποιος θέλει να συμμετέχει στις δραστηριότητες της Επιτροπής, ή θέλει να μάθει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα στο μέιλ:  
ή στο τηλέφωνο 2310265730.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Για όλες τις παραπάνω  δράσεις που αποφασίστηκαν χρειάζεται ή όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή από όλους μας για να είναι επιτυχημένες!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ
ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ
Επικοινωνία: 
 Τηλ: 2310265730,   
epitropidrasis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: