Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Σκουριές. Όλοι "αναρμόδιοι" μπροστά στις παρανομίες της Eldorado (ηχητικά)

Καζάνι που βράζει είναι οι Σκουριές μετά την έναρξη παράνομων εργασιών της Ελληνικός Χρυσός για την ανέγερση του εργοστασίου εμπλουτισμού χωρίς την σχετική άδεια από την πολεοδομία. - See more at: http://stokokkino.gr/article/8992/Adamidis-An-den-stamatisoun-oi-paranomes-ergasies-tha-ginei-xamos-to-sabbatokuriako#sthash.FWjQNaqF.dpuf
*Υπηρεσίες, Αστυνομία, Δικαιοσύνη, δηλώνουν "αναρμόδιοι, για τις παρανομίες της Eldorado-Μπόμπολα
*Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν τα 14 άτομα για την υπόθεση του εργοταξίου στις Σκουριές
Καζάνι που βράζει είναι οι Σκουριές μετά την έναρξη παράνομων εργασιών της Ελληνικός Χρυσός για την ανέγερση του εργοστασίου εμπλουτισμού χωρίς την σχετική άδεια από την πολεοδομία
Ο κόσμος έχει αναστατωθεί και ετοιμάζει γενικές πορείες διαμαρτυρίας σε περίπτωση που δεν σταματήσουν άμεσα οι παράνομες εργασίες. 
Υπηρεσίες, Αστυνομία, Δικαιοσύνη, δηλώνουν "αναρμόδιοι", για τις παρανομίες της Eldorado-Μπόμπολα και της δίνουν χρόνο μέχρι την ..."εργάσιμη" Τρίτη, για να  υλοποιήσει τις παράνομες εργασίες ανέγερσης του εργοστασίου εμπλουτισμού στις Σκουριές. 
"Η κυβέρνηση και οι αρμόδιες αρχές είναι μαριονέτες >>>




των μεγάλων συμφερόντων, καταπατώντας τη νομιμότητα και το δημόσιο συμφέρον"
καταγγέλλει στο Κόκκινο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη.

“Μόνο η νομιμότητα των μεγαλοεργολάβων ισχύει σε αυτό το κράτος” 
καταγγέλει στο Κόκκινο ο Χρήστος Αδαμίδης, κάτοικος της περιοχής.












φωτο από τις παράνομες εργασίες 6/6



















 

 

 

 

 

Συνεχής ενημέρωση εδω

 

 

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν τα 14 άτομα 

για την υπόθεση του εργοταξίου στις Σκουριές


Στο μεταξύ
Προθεσμία για τις 16 και 17 Ιουνίου πήραν τα 14 άτομα που κατηγορούνται για την υπόθεση του εργοταξίου στις Σκουριές και τα οποία σήμερα κλήθηκαν σε απολογία ενώπιον της ανακρίτριας Χαλκιδικής στο δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου

Να υπενθυμίσουμε ότι αρχικά για την υπόθεση αυτή διώκονταν 20 άτομα εκ των οποίων οι 2 είχαν προφυλακιστεί στις 14 Απριλίου του 2013 και αποφυλακίστηκαν στις 14 Οκτωβρίου επισης του 2013. 
Τον Ιούλιο του 2013 μετά την απολογία τους προφυλακίστηκαν άλλοι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση οι οποίοι αποφυλακίστηκαν στις 6 Νοεμβρίου μετά την θετική γνωμοδότηση ανακρίτριας και εισαγγελέα. 
Στη συνέχεια στο συνόλο των 20 κατηγορουμένων προστέθηκε ακόμη ένας και έτσι στις 16 και 17 Ιουνίου τα υπόλοιπα 14 άτομα θα απολογηθούν στην Ανακρίτρια Χαλκιδικής .

από Κόκκινο και Alterthess μέσω soshalkidiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: