Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Όρκοι και ...αυτονόητα

προβοκατορας
Πανό με το (...αυτονόητο) σύνθημα του κινήματος ενάντια στην επένδυση χρυσού "Σας εκλέξαμε για να σταματήσουμε την καταστροφή του τόπου μας" δέσποζε στη χθεσινή ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Δ. Αριστοτέλη με Δήμαρχο τον Γιάννη Μίχο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιερισσού.  
Στην τελετή Δεν παρέστησαν (...αυτονόητο) οι 2 κυβερνητικοί βουλευτές του Νομού, της κυβέρνησης "επένδυση με κάθε τρόπο"  των ΣαμαροΒενιζέλων, οι σύμβουλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ούτε ο Α-ΠΕΡ-ΧΟ-ΜΕΝΟΣ δήμαρχος Χρήστος Πάχτας (...αυτονόητο).
Η παράταξη μάλιστα του Α-ΠΕΡ-ΧΟ-ΜΕ-ΝΟΥ δημάρχου, εξέδωσε >>>




Ανακοίνωση (βλέπε στα blog της Eldorado-Μπόμπολας και στα ...αδελφά συνεργαζόμενα) στην οποία μιλάει για πράξεις "διχασμού και μισαλλοδοξίας" (αναφερόμενη στα πανό).

Αυτονόητη και η Ανακοίνωση, γιατί ο Α-ΠΕΡ-ΧΟ-ΜΕ-ΝΟΣ (ως γνωστόν) είναι ενάντια στον "διχασμό και στη μισαλλοδοξία", πράγματα που περιέγραφε άλλωστε σαφέστατα, στη δική του ..."ειρηνική και ενωτική" (!!!) δήλωση-πρόβλεψη, για την ...απευκτέα περίπτωση (που ευτυχώς έγινε ...ευκτέα) που θα έχανε τις εκλογές (θυμηθείτε την εδω)...

Καλό μήνα και καλή ...5ετία (...αυτονόητο) σε ερχόμενους και Α-ΠΕΡ-ΧΟ-ΜΕ-ΝΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: