Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

O Λ. Τόσκας στην 1η σύσκεψη των Ιδιοκτητών Ενοικ. Δωματίων Κασσάνδρας

Στην πρώτη σύσκεψη των Σωματείων Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Κασσάνδρας, συμμετείχε χθες ο Λάζαρος Τόσκας, με την ιδιότητα του Περιφερειακού Συμβούλου Χαλκιδικής. Οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν στα πολλά και οξυμένα προβλήματα που τους απασχολούν όχι μόνο ως επιχειρηματίες αλλά και ως πολίτες της Κασσάνδρας αφού πολλά από αυτά έχουν άμεση σχέση με τη γενικότερη κατάσταση που βιώνουμε όλοι και αλληλεπιδρούν με τον τουρισμό. Στην τοποθέτησή του ο Λ. Τόσκας χαιρέτησε ως αξιέπαινη και ελπιδοφόρα την πρωτοβουλία που πήραν τα 4 σωματεία >>>
 



να συνεργαστούν ώστε να αντιμετωπίσουν από κοινού τα σοβαρά προβλήματα. 

Τόνισε την αναγκαιότητα να στηριχθούν οι μικρές ξενοδοχειακές μονάδες που συμβάλουν στην ανάπτυξη του ήπιου τουρισμού στον οποίο πρέπει να στοχεύσει η χώρα αλλά και στην ανάπτυξη της ποιότητας των παρεχώμενων υπηρεσιών και από τους ιδιοκτήτες.

Επεσήμανε την σοβαρότητα σε προβλήματα υποδομών όπως η υπο λειτουργία του Κέντρου Υγείας Κασσάνδρας, το προβληματικό οδικό δίκτυο, το ρυθμιστικό σχέδιο και κατέληξε:  
"όλα αυτά, όσο καλά και αν γίνουν, δυστυχώς θα ακυρωθούν στην πράξη και σε ελάχιστο χρόνο, από την καταστροφική μεταλλευτική δραστηριότητα στη Β.Α Χαλκιδική - και μάλιστα με την ονομασία "Μεταλλεία Κασσάνδρας" πράγμα που θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τόσο το Σωματείο, τον Δήμο αλλά και την τοπική κοινωνία που κατά πλειοψηφία ζουν από τον τουρισμό και ο οποίος, αναπόφευκτα θα υποστεί μεγάλη ζημιά".

Αυτονόητα, δήλωσε ότι όλα αυτά τα προβλήματα, άπτονται και στην λειτουργία της Περιφέρειας και ο ίδιος θα κάνει ότι μπορεί να προωθηθούν και να επιλυθούν. 
Ανακοίνωσε την επικείμενη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Κασσάνδρας για τα προβλήματα του Δήμου και δήλωσε ενεργά παρών σε κάθε πολίτη που θα τον χρειασθεί.
Το Γραφείο Τύπου της ΡΙΖ.ΑΡ.ΕΝ Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: