Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Σκουριές. Συγκέντρωση και ...Αντι - συγκέντρωση (Συνεχής Ενημέρωση)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσυγκεντρώσεις κατοίκων 
ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, 
τόσο στην Ιερισσό όσο και στη Μ. Παναγία. 
Την ίδια ώρα έξω από το εργοτάξιο στις Σκουριές αντι-συγκέντρωση 
πραγματοποιούν, εργαζόμενοι της Eldorado - Μπόμπολας
Συνεχής Ενημέρωση στο alterthess.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιών κατοίκων βρε προβοκάτορα μας δουλεύεισ; Οι εργαζόμενοι ναι, είναι κάτοικοι της περιοχής. Οι αντιδρώντες είναι μεταφερόμενοι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Τόσο δύσκολο είναι να γράψτε όχι αυτό που θέλετε αντί γι αυτό που πραγματικά συμβαίνει; Έλεος λίγη αντικειμενικότητα δεν θα έβλαπτε!!

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ είπε...

Το ξέρεις και το ξέρω, ότι και οι εργαζόμενοι και οι αντιδρώντες, είναι κάτοικοι της περιοχής κι άσε τα περί "αντικειμενικότητας".
Η μόνη "μεταφερόμενη" στην υπόθεση, είναι η eldorado του εθνικού εργολάβου, που εγκατέστησαν οι γερμανοτσολιάδες, ξεπουλητάδες.
γι' αυτό να ...ξεκουμπιστεί...

Ανώνυμος είπε...

Ωραία να το δεχτώ πως και οι αντιδρώντες είναι κάτοικοι της περιοχής, αλλά όχι όλοι. Το ξέρουμε όλοι πολύ καλά αυτό. Σήμερα όμως που έφτασε η στιγμή να μετρηθούν είδες το αποτέλεσμα. Απ' τη μια μια μεγαλειώδη, ειρηνική καθ' όλα συγκέντρωση πραγματικών κατοίκων της περιοχής, ανθρώπων του μόχθου και της εργασίας, οικογενειάρχες που ήρθαν να διαδηλώσουν για τη δουλειά τους, τη ζωή τους, το γάλα των παιδιών τους.
Και από την άλλη μια γραφική συγκέντρωση μερικών δεκάδων διαδηλωτών μεταφερόμενων από διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο, που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να προκαλέσουν μπάχαλο. Και όταν αντίκρυσαν την άλλη πλευρά και είδαν ότι έχουν να κάνουν με πολύ περισσότερους, με ανθρώπους αποφασισμένους να υπερασπιστούν τη δουλειά τους και είδαν ότι δεν τους παίρνει έκαναν μεταβολή και έφυγαν.
Προβοκάτορα, τελείωσε η εποχή που παίζατε μόνοι σας στο γήπεδο. Τώρα έφτασε η στιγμή να μιλήσει και η άλλη πλευρά. Και θα την ακούστε. Οι μόνοι που μπορούν να το κλείσουν αυτό το ρημάδι είναι το ελλήνικό κράτος και οι κανόνες του, αυτοί που εσείς τους ερμηνεύετε και τους αποδέχεστε κατά το δοκούν και κατά το πως σας συμφέρει. Αν δεν τηρεί τις προδιαγραφές και τους όρους και βέβαια πρέπει να κλείσει. Και γω μαζί σου. Αυτό όμως θα το αποφασίσει η Ελληνική πολιτεία και οι επιστημονικοί της φορείς και όχι ο κάθε αυτόκλητος δήθεν επιστήμονας που αποζητά μέσα από αυτή την υπόθεση λίγη δημοσιότητα, αυτή που δεν μπορεί να εξασφαλίσει με την επιστημονική του (αν)επάρκεια!!!