Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

"Ξεσάλωμα" των Γερμανοτσολιάδων του "μαύρου", για το άνοιγμα της ΕΡΤ

Τολμά και μιλά ο Μουρούτης για δημόσια τηλεόραση...
«Ξεσάλωσε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, με αφορμή την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, την οποία έχει ήδη προαναγγείλει η νέα κυβέρνηση, ενώ εντός της εβδομάδας αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή και το σχετικό νομοσχέδιο. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μουρούτης, έκανε την εμφάνισή του αλλάζοντας την φωτογραφία των λογαριασμών που διατηρεί στο Facebook και στο Twitter, στα οποία απεικονίζεται πλέον το «ΟΧΙ στην ΕΡΤ». Μεταξύ άλλων «τιτιβισμάτων» και αναρτήσεων, κατά της νέας κυβέρνησης φυσικά, ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, ακολουθεί την «γραμμή» του κόμματος και της τραγικής ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΝΔ για την ΕΡΤ, ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά ότι τάσσεται >>>
 



κατά του ανοίγματος της ΕΡΤ και υπερασπιζόμενη τη ΝΕΡΙΤ.

Ο Γιώργος Μουρούτης, ίσως εκτιμά ότι έχουν περάσει χρόνια μετά από την 25η Ιανουαρίου του 2015 και τους λόγους που οδήγησαν τη ΝΔ στην συντριβή και θέλει να κάνει και τον ελληνικό λαό να ξεχάσει το «μαύρο» της κυβέρνησης Σαμαρά, το οποίο διέσυρε την χώρα διεθνώς. 
Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, κάνει λόγο για «2.500 πλεονάζοντες κομματικούς φίλους στην ΕΡΤ».

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Μουρούτης, κάνει λόγο για «χαράτσι» στην ΕΡΤ που θα φέρει η νέα κυβέρνηση, «ξεχνώντας» ότι το ανταποδοτικό τέλος για την πριν το «μαύρο» ήταν στα 4,24 ευρώ με 3 κανάλια και 7 ραδιόφωνα, ενώ για τη ΝΕΡΙΤ με ένα πρόγραμμα και ένα ραδιόφωνο στα 3 ευρώ. 
Καλό θα ήταν επίσης να περίμενε ο στενός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά την ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου στη ΝΕΡΙΤ από τους ορκωτούς λογιστές, ο οποίος ίσως αποδειχθεί ιδιαίτερα διαφωτιστικός. 

Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Μουρούτης, ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, της κυβέρνησης των Μνημονίων δηλαδή, τολμά να μιλά για την δημόσια τηλεόραση, θεωρώντας πιθανόν ότι ο ελληνικός λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου…

Απολαύστε υπεύθυνα το τι έγραψε για την ΕΡΤ στο Twitter και στο Facebook 
ο στενός συνεεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης:





Δεν υπάρχουν σχόλια: