Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Κ. Ιγγλέζη. Στην τελετή της Κασσάνδρας & συνάντηση με εργαζομένους φυλακών

Την Κυριακή 1 Μαρτίου η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη, παρευρέθη στην τελετή επιμνημόσυνης δέησης για τους 62 συμπατριώτες μας που εκτελέστηκαν από τα στρατεύματα κατοχής στις 23/2/1944 στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα και σε μια λιτή τελετή διαβάστηκε το χρονικό της ημέρας και το προσκλητήριο νεκρών. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Κατερίνας Ιγγλέζη >>>




με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας στο χώρο των Φυλακών. 

Παρατέθηκαν επιγραμματικά κάποια από τα σοβαρά προβλήματα της Υπηρεσίας που αφορούσαν τόσο λειτουργικά προβλήματα ,όπως έλλειψη κατάλληλου χώρου στέγασης και ανεπαρκούς υλικοτεχνικής υποδομής, όσο και θέματα εύρυθμης λειτουργίας της Υπηρεσίας.
Καταγγέλθηκε ακόμα ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα που αφορά των θάλαμο κρατουμένων στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, όπου σύμφωνα τις καταθέσεις των Φυλάκων δεν τηρεί ούτε κατά το ελάχιστο τις προϋποθέσεις για ανθρώπινη και ασφαλή φύλαξη των κρατουμένων ασθενών και των συνοδών τους .

Η συνάντηση έκλεισε με δέσμευση της Κατερίνας Ιγγλέζη για γνωστοποίηση των προβλημάτων στα αρμόδια Υπουργεία και προσπάθεια επίλυσης τους.
Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: