Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Κυριάκος, Ντόρα, Λοβέρδος: Προσοχή, θέλουν να μας κυβερνήσουν !

του Γ. Ανανδρανιστάκη
Σαν να μη μας έφταναν οι νυν αρχηγοί των μνημονιακών κομμάτων, έχουμε και τους επίδοξους αρχηγούς, οι οποίοι είναι -ω του θαύματος !- χειρότεροι από τους σημερινούς. Ναι, καταλαβαίνω, το να είναι κάποιος χειρότερος από τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο συνιστά παραβίαση των νόμων της φύσεως. Τι να κάνουμε όμως, έχουν κι οι νόμοι της φύσεως τα παραθυράκια τους. Ιδού λοιπόν οι επίδοξοι διάδοχοι...
Κυριάκος Μητσοτάκης: Εξέχον μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη και ταυτοχρόνως ζωντανή απόδειξη ότι η εξέλιξη των ειδών δεν ισχύει >>>




κι ας λέει ό,τι θέλει ο Κάρολος Δαρβίνος. 
Αυτοπλασσάρεται ως ο ιδανικός διάδοχος του Σαμαρά στην ηγεσία της Ν.Δ., με το επιχείρημα ότι υπήρξε ο πιο αδίστακτος μνημονιακός υπουργός, σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του που υπέγραφαν κοιτάζοντας αλλού. 
«Εγώ την τρόικα ζητούσα να τη δω από μόνος μου» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, αποκαλύπτοντας ότι έχει ξεμείνει από παρέες Ελλήνων και αναζητά συντροφιά από το εξωτερικό. 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται ως ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της νεοφιλελεύθερης πτέρυγας, δεν διστάζει ωστόσο να υποδυθεί τον ακροδεξιό για να χαϊδέψει τα αυτιά των ψηφοφόρων της Ν.Δ. 
Προσφάτως υπερασπίστηκε σθεναρά το δικαίωμα των βουλευτών να εκστομίζουν τη λέξη «λαθρομετανάστης» και γενικώς φωνάζει διαρκώς και αδιαλείπτως, βάζοντας σε δοκιμασία την εικόνα που με τόσο κόπο έχει φιλοτεχνήσει. 
Σαν να πουλάει ο Αλέξης Κωστάλας ψάρια στη λαϊκή της Καλλιδρομίου.

Ντόρα Μπακογιάννη: Στην Αγγλία είχαμε τους αδελφούς Milliband, τον Εντ και τον Ντέιβιντ, που διεκδικούσαν την αρχηγία του Εργατικού Κόμματος, στην Ελλάδα έχουμε τους αδελφούς ...Millionband, που διεκδικούν την ηγεσία της Ν.Δ. 
Εκτός από τον Κυριάκο, την ηγεσία διεκδικεί και η Ντόρα και καλά κάνει: 
Ο ελληνικός λαός την αγαπάει και της το έδειξε δίνοντας 2,9% στο κόμμα της, τη Δημοκρατική Συμμαχία
Προς τα εκεί άλλωστε, προς το 2,9%, οδεύει και Ν.Δ., οπότε η Ντόρα διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για τη διαχείριση τέτοιων μεγεθών. 
Θα γίνει μάχη μέχρις εσχάτων, με τελικό νικητή την κ. Μπακογιάννη, που διαθέτει καλύτερο βιογραφικό. 
Σύμφωνα με το ημερολόγιο της γραμματέως του, η Ντόρα επικοινώνησε με τον Χριστοφοράκο της Siemens 102 φορές, ενώ ο Κυριάκος μόλις 90 και αυτές οι 12 μονάδες είναι πολύ δύσκολο να καλυφθούν στο διάστημα που απομένει.

Ανδρέας Λοβέρδος: Στα χρόνια του Μνημονίου διέλυσε την αγορά εργασίας, την κοινωνική ασφάλιση, την υγεία, την πρόνοια, πρόγκηξε τους γέρους επειδή «δεν πεθαίνουν κιόλας», έστειλε, μαζί με τον Χρυσοχοΐδη, στη φυλακή τις οροθετικές γυναίκες. 
Με τέτοιο βιογραφικό είναι ο φυσικός διάδοχος του Βενιζέλου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ
Θα μπορούσε, επίσης, να είναι και ο φυσικός διάδοχος του Τόνι Σοπράνο στην εταιρεία ανακύκλωσης σκουπιδιών στο New Jersey. 
Ό,τι κι αν συμβεί στο μέλλον, ο Ανδρέας Λοβέρδος θα μείνει στην Ιστορία ως ο ιδρυτής της "ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ." 
-ΡΙΚΣΣΥ, μην κάνεις κακά στο χαλί !- του κόμματος με το πιο γελοίο όνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: