Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Σκουριές. Παραιτήθηκε ο Δημαρχος Αριστοτέλη, Γιάννης Μίχος. Η ανακοίνωση

προβοκατορας: Με μια κίνηση, που -το λιγότερο- μπορεί να χαρακτηριστεί "αιφνιδιαστική"  και με επιφύλαξη από μέρους μας, πραγματικά σοβαρών λόγων, που δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, παραιτήθηκε "επίσημα"* πριν από λίγες ώρες, ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκιδικής Γιάννης Μίχος. Θυμίζουμε ότι ο Γ. Μίχος, πήρε το "χρίσμα" του υποψηφίου, μετά από αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, του Κινήματος ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στη Β. Χαλκιδική και επικράτησε του Χρ. Πάχτα, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Η ανακοίνωση παραίτησης: >>>




«Προσωπικές και επαγγελματικές αρμοδιότητες και υποχρεώσεις, σε ένα αβέβαιο οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον, με οδηγούν για το καλό του τόπου και της παράταξης, να κάνω έγκαιρα ένα βήμα πίσω, ανοίγοντας τη διαδικασία διαδοχής μου στο Δήμο Αριστοτέλη».
«Παραμένω πιστός στις αξίες που γέννησαν το "Κίνημα Ανάπτυξης", την ενότητα, τη δημιουργία και το δίκαιο αγώνα για να μην μετατραπεί η περιοχή μας σε τόπο βαριάς βιομηχανικής εκμετάλλευσης. 
Θα είμαι δίπλα στο νέο δήμαρχο και με όλη την παράταξη ενωμένη, με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια, για να επιτευχθούν οι στόχοι και το όραμα του Κινήματος, για να μετατρέψουμε την περιοχή μας σε τόπο προκοπής και ευημερίας»
από το in.gr

*...αναφέρουμε "επίσημα", γιατί τις τελευταίες μέρες, πληροφορούμασταν διάφορα 
από φήμες, "αποκλειστικά ρεπορτάζ", σχόλια και ...κουτσομπολιά,
κυρίως από την πλευρά της ...Eldorado. 
Των ιστολογίων  της και των ...παπαγάλων της !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: