του Γ. Ανανδρανιστάκη
Πορευόμενο προς την εκλογή νέου αρχηγού, το ΠΑΣΟΚ μοιάζει όλο και περισσότερο με θίασο ποικιλιών. Ο επίδοξος αρχηγός Λοβέρδος επιδίδεται σε ρεσιτάλ φαιδρών πράξεων, με κορυφαία τη μέσω τουίτερ επίθεση στον Ομπράντοβιτς επειδή δεν στήριξε τον Ολυμπιακό στο τελικό του μπάσκετ. Για να μην ξεχάσουμε ότι ο Αντρέας είναι βαμμένος Ολυμπιακός και, κυρίως, για να μην το ξεχάσει η διοίκηση του Ολυμπιακού. Ο επίδοξος αρχηγός Κωνσταντινόπουλος, σε μια κρίση παραληρηματικού μεγαλείου, έφτιαξε στο φέισμπουκ «Ομάδα Στήριξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου». Πριν εμφανιστεί το φέισμπουκ, οι Κωνσταντινόπουλοι φορούσαν ένα ημίψηλο και έβγαζαν λόγο στην Πλατεία Αγάμων. Η επίδοξη αρχηγός Φώφη παραμένει σιωπηλή, εκτιμώντας
 



ότι το επίθετο θα της χαρίσει τη νίκη από μόνο του. 
Και οι δύο προηγούμενοι, άλλωστε, με το επίθετο την κέρδισαν την αρχηγία, ο Γιώργος ως διάδοχος των Παπανδρέου και ο Βαγγέλης ως διάδοχος των Βενιζέλων (σ.σ.: διέδιδε ότι ήταν κρυφός εγγονός του Ελευθέριου και κρυφός γιος του Σοφοκλή, του επονομαζόμενου και Κλη-Κλη). 
Να έχετε τον νου σας, κυρία Γεννηματά, γιατί αυτήν τη φορά μπορεί να είναι η σειρά του μικρού ονόματος, μπορεί να έρθει ο Αντρέας να φάει ο κόσμος κρέας.

Και βάρδα μην ξεκινήσει την εκστρατεία του ο επίδοξος αρχηγός Θανάσης Χειμωνάς, γιατί τότε θα κλάψουνε μανούλες. 
Θα κλάψουνε κυριολεκτικώς, διότι ο παντελώς ατάλαντος συγγραφέας έγινε γνωστός από την πρόθεσή του να σοδομίσει τις μαμάδες των φεισμπουκικών εχθρών του. 
Ολημερίς στο φέισμπουκ και στο τουίτερ είναι χωμένοι οι πασόκοι, το ΠΑΣΟΚ ζει στα σόσιαλ μίντια και θα πεθάνει στα σόσιαλ μίντια.
Η κατάσταση είναι για γέλια, εμένα όμως με πιάνουν τα κλάματα
Με πιάνουν τα κλάματα, όταν ακούω τον Σημίτη να λέει στη δίκη του Άκη ότι, εγώ δεν ήξερα τίποτα για το θέμα, το έμαθα από τις εφημερίδες. 
Ερχότανε ο Άκης και εισηγούνταν κάτι υπέρογκες αγορές κι εγώ τις υπέγραφα για να μην τον στενοχωρήσω, δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για δέκα Λέοπαρντ
Ευτυχώς που υπάρχουν οι εφημερίδες, γιατί αλλιώς ο Σημίτης δεν θα μάθαινε ούτε για τον Άκη, ούτε για τον Σμπώκο, ούτε για τον Γιάννο, ούτε για τον Τσουκάτο, ούτε για τον Μαντέλη. 
Στα χρόνια του Σημίτη η διαφθορά ξεκινούσε από τους γραμματείς, ανέβαινε στους υφυπουργούς, στους υπουργούς, στους αντιπροέδρους και μόλις έφτανε έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο, πεταγόταν αίφνης μια μπάρα και της έκοβε τη φόρα. 
΄Ηταν μπάρα διοδίων, φτιαγμένη διά χειρός Μπόμπολα.

Έκλαψα και με τον Βενιζέλο, που είπε ότι οι εξοπλισμοί δεν είναι εκτροφεία διαφθοράς κι ότι μπορεί να πάρεις μίζα ακόμη και από τις κιμωλίες των νηπιαγωγείων
Καλά τα λέτε, κύριε πρόεδρε, μόνο που για να βγάλεις από τις κιμωλίες τις μίζες που δίνει ένα ελικόπτερο, θα πρέπει να γεμίσεις τις αίθουσες μέχρι το ταβάνι και τούτο είναι άκρως επιβλαβές για την υγεία των νηπίων. 
Άρα, όταν ξαναγίνετε κυβέρνηση, φροντίστε να παίρνετε μίζες από τα ελικόπτερα και όχι από τις κιμωλίες.