Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής. Απάντηση ΥΠΑΠΕΝ σε Κ. Ιγγλέζη / Τμήμα Παιδείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ στη συνέχεια:
1. Την Απάντηση σχετικά με τις αποζημιώσεις στους παραγωγούς της Χαλκιδικής, που απέστειλε το ΥΠΑΠΕΝ στην ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κ. Ιγγλέζη, (η ερώτηση εδώ σχετικά με τις αποκαταστάσεις των ζημιών στο νομό κατά των περιόδων Οκτωβρίου, Δεκεμβρίου 2014 και Φεβρουαρίου 2015)
2. Για τη συγκρότηση του Τμήματος Παιδείας - Νεολαίας & Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ ΧαλκιδικήςΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 

ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ


Προχωρώντας στην υλοποίηση της συγκρότησης ειδικών θεματικών τμημάτων, συγκροτήθηκε χθες στον Πολύγυρο, το Τμήμα Παιδείας – Αθλητισμού – Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, με τη συμμετοχή δασκάλων – καθηγητών (μελών και φίλων τουΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδκής). Σκοπός του τμήματος είναι η συλλογική διερεύνηση, καταγραφή και επεξεργασία προτάσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων στον χώρο της παιδείας ανά δήμους, με την ενεργή συμμετοχή πολιτών.
Στην πρώτη αυτή συνάντηση συζητήθηκε η συγκρότηση των ψηφοδελτίων εν όψη των εκλογών των κλάδων και αναδείχτηκε τριμελής συντονιστική επιτροπή του τμήματος, που αμέσως μετά τις εκλογές θα ξεκινήσει την ουσιαστική δράση του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής έχει ήδη συγκροτήσει μέχρι τώρα τα τμήματα:
* Τοπικής Αυτοδιοίκησης
* Αγροτών (κτηνοτρόφων και αλιέων)
* Παιδείας – νεολαίας – Αθλητισμού,
και προχωράει άμεσα στη συγκρότηση των τμημάτων:
* Υγείας (σήμερα Τρίτη – 19/5/15, 20 μ.μ.)
* Τουρισμού,
* Υποδομών – Περιβάλλοντος,
* ΜΜ επιχειρήσεων – Εμπορίου,
* Συνδικαλισμού
καλώντας ταυτόχρονα, τους πολίτες της Χαλκιδικής να τα πλαισιώσουν ενεργά και αποτελεσματικά.

Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: