Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

Ο πολιτικός απατεώνας Βενιζέλος, το mail Χαρδούβελλη και η αλήθεια (video)

Δημοσιογράφος κάνει ρόμπα τον πολιτικό απατεώνα Βενιζέλο
Είναι εντυπωσιακό πόσο μεγάλος πολιτικός απατεώνας είναι ο υπό προθεσμία αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Εχει πραγματικό ταλέντο να λέει τα μεγαλύτερα ψέματα με την απόλυτη φυσικότητα. Πολλά σημεία της συνέντευξης που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε στα οποία δεν έλεγε απλώς ανακρίβειες αλλά καραμπινάτα ψέματα. Τα προσπερνάμε όμως – άλλωστε για την εμπλοκή του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και στις προμήθειες πολεμικών

εξοπλισμών έχουμε γράψει πολλές φορές-  και στεκόμαστε μόνο σε ένα σημείο στο οποίο υποτιμούσε κατάφωρα την νοημοσύνη των τηλεθεατών που παρακολουθούσαν την εκπομπή.
 

Προφανώς ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ποντάροντας στην άγνοια των τηλεθεατών πήρε υπό την προστασία του τον Χαρδούβελλη και ούτε λίγο ούτε πολύ προσπάθησε να μας πει ότι αν εφαρμοζόταν το περιβόητο e-mail του θα είχαμε σαν χώρα .. αναπτυξιακή προοπτική.
 

Δυστυχώς όμως για τον Ε. Βενιζέλο μόλις πριν τρεις μέρες δημοσιογράφος του οικονομικού ρεπορτάζ –ο Θάνος Πασχάλης της εφημερίδας «Αγορά»- ο οποίος όχι απλώς έχει διαβάσει το mail Χαρδούβελλη, αλλά το έχει μελετήσει, βγήκε στην τηλεοπτική οθόνη και μας ανέφερε το εφιαλτικό σενάριο για τον ελληνικό λαό θα είχε προκύψει αν αυτό γινόταν κυβερνητική πολιτική.
Οπότε στα λεγόμενα του Βενιζέλου προσθέτουμε τις απόψεις του δημοσιογράφου που αναφέραμε και το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι να γίνεται ρόμπα ο Βενιζέλος.Δεν υπάρχουν σχόλια: