Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Νέες ...υιοθεσίες

προβοκατορας
Η πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση (εδω), δημιουργεί ήδη, νέο κύμα ...υιοθεσιώνΚαι αν το 15,9% των αναποφάσιστων, παραμένει -προσωρινά- στα ...αζήτητα ("αφού πάντα υπάρχουν αναποφάσιστοι", τουλάχιστον αυτό το σκέφτηκαν οι ...θετοί πατέρες), το 18,2% της Αποχής και το 6,1% του Άκυρο-Λευκό, είναι ...περιζήτητα και είναι θέμα ημερών -για να μην πω ωρών- να υιοθετηθούν και επίσημα, στη ζούλα εννοείται, αφού



κανένας δεν ρωτάει, τη γνώμη του ..."υιοθετημένου"...

-Μα θα υιοθετήσουν -στη ζούλα- ένα κοτζάμ ...24,3%;;; 
θα μου πείτε...

-Γιατί;;; που το πρόβλημα;;; τζάμπα είναι... 
εδώ υιοθέτησαν το 62% του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα 
και το 43% της Αποχής των εκλογών. Σ' ένα ψωρο...24,3%, θα κωλώσουν;;; 
θα σας πω... 
Και θα'χω δίκιο ...σε ποσοστό πάνω από 1,9% πάντως...!!!
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν σ. προβοκατ αφού σου αρέσουν οι στατιστικές να σου ζητήσω μια απάντηση (και μια άλλη ανάγνωση) των ευρημάτων των γκαλοσκόπων. Να μας πείς πόσο επί τοις % έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ και πόσο η ΛΑΕ από τις τελευταίες εκλογές. Θεωρείς φαντάζομαι αξιόπιστα τα ποσοστά που αναφέρεις... γιατί εγώ θεωρώ πως είναι κατά παραγγελία. Και παραγγελιές χλιδάτες κάνει μόνο ο κατέχων την κουτάλα, έτσι δεν είναι ; (κάποτε τόχες πεί αυτό).
Άσε σ. προβοκατ τα φθηνά αστειάκια και ασχολήσου και με τίποτα σοβαρό. Γιατί η γελοιότης και το ξετσιπωμα έχρινται για τους κυβερνώντες σαν το τσουνάμι. Κάθε μέρα από γκαφα σε κωλοτούμπα και τούμπαλιν Π.χ..
Όρα τα τουϊτς του αλέξιου του μικρού
Ότα και τούτο: http://hellasforce.com/2015/11/29/το-μεγάλο-κόλπο-του-συριζα-με-τις-τράπ/