Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ Ιερισσού: "Συνεχίζουμε μαζί με συναγωνιστές μας μέχρι την τελική νίκη"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΙΕΡΙΣΣΟΥ
Τα μέλη της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Ιερισσού, εκφράζουμε την διαφωνία μας με την ολιγωρία της κυβέρνησης να αποτρέψει την αναγκαστική έκδοση της άδειας δόμησης του εργοστασίου εμπλουτισμού από την Πολεοδομία, τροποποιώντας τους νόμους και τις διατάξεις του Ν.4280/2014, όπως  μας είχαν υποσχεθεί από καιρόΘέλουμε να





πιστεύουμε ότι υπάρχει πολιτική βούληση της κυβέρνησης για την οριστική διακοπή της επέκτασης της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη Β. Α. Χαλκιδική, όπως δεσμεύτηκε με τις δηλώσεις του ο πρωθυπουργός και αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Εμείς που είμαστε από την αρχή στον αγώνα κατά της μεταλλουργίας χρυσού, που με την παρουσία και τη στάση μας στηρίζουμε όλες τις δράσεις του κινήματος, βιώνουμε το τελευταίο διάστημα το κλίμα της ανθρωποφαγίας που μεθοδεύεται συντονισμένα ενάντια σε συναγωνιστές μας. 
Δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε στο παιχνίδι αυτών που το μόνο που κάνουν είναι να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ElDorado με στόχο να αποδυναμώσουν το κίνημα.

Στηρίζουμε τον αγώνα των συντρόφων μας που από θεσμικές θέσεις  (δήμαρχος, βουλευτίνα κ.α.) υπηρετούν το κίνημα και βοηθούν στην καλύτερη επεξεργασία και προβολή των στόχων του στην Ελλάδα και διεθνώς.
Ο αγώνας ενάντια στην εξόρυξη είναι αγώνας μας και θα τον συνεχίσουμε μαζί με συναγωνιστές μας μέχρι την τελική νίκη.

                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια: