Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

Το αυγό του φιδιού

Κοπριές σε γραφεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, προπηλακισμοί σε ανοιχτές συζητήσεις τοπικών φορέων και κυβερνητικών παραγόντων για το αγροτικό, βιαιότητες, καμένα λάστιχα και γιουχαΐσματα έξω από τα στρατόπεδα φιλοξενίας, χτίσιμο με τούβλα γραφείων βουλευτών, ομιλίες χρυσαυγιτών για τα «επικίνδυνα» κέντρα «λαθρομεταναστών», χρυσαυγίτες που στηρίζουν την αδιαλλαξία στα αγροτικά μπλόκα και πυροδοτούν ακραίες αντιδράσεις.
Τα κόμματα, ειδικά της αντιπολίτευσης, κοιτάζουν σχεδόν αδιάφορα και βγάζουν απλές ανακοινώσεις καταδίκης των ακραίων ενεργειών. Τα
χρεωμένα ΜΜΕ, που έκαναν μονοθεματικά δελτία όταν κάποιοι φοιτητές έχτισαν συμβολικά το γραφείο του πρύτανη διαμαρτυρόμενοι για τους αδιαφανείς διαγωνισμούς και τις απευθείας αναθέσεις, σήμερα εύκολα ξεπερνούν παρόμοιες «εξωφρενικές» ενέργειες.
Όλοι κοιτάζουν αδιάφορα, πολλοί ταΐζουν ξανά το φίδι, το αυγό του ξανά μεγαλώνει και θα είναι πάλι πολύ αργά όταν όλοι θα «πέσουν από τα σύννεφα» !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΖΙΑΛΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.