Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Σκουριές. ΕΦΕΤΕΙΟ: Πάχτας και Ελλ. Χρυσός ΖΗΜΙΩΣΑΝ 15 εκ € τα Ταμεία !

Πρωτοφανής δικαστική απόφαση, δίνει άλλη τροπή στο σκάνδαλο της Χαλκιδικής
Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα,  θα έπρεπε να στείλει την απόφαση στην Εισαγγελία, 
ώστε να αρχίσει έρευνα για το ποιοί ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο
Ο Χρήστος Πάχτας πήγε για μαλλί με δικαστική επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και έμπλεξε σε περιπέτειες ο ίδιος, η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ και ίσως και η κυβέρνηση ΣημίτηΗ απόφαση διαπιστώνει οριστικά και τελεσίδικα ότι ο ίδιος ο Χρήστος Πάχτας ως υφυπουργός Οικονομίας το 2003 με τις υπογραφές που έβαλε στην παραχώρηση των εκτάσεων της Χαλκιδικής στην Ελληνικός Χρυσός", διέπραξε παράνομες πράξεις,



 από τις οποίες τα ελληνικά ταμεία ζημιώθηκαν με ποσό τουλάχιστον 15 εκατομμυρίων ευρώ

Η απόφαση του Εφετείου εκδόθηκε πριν 3 μήνες από το Εφετείο Πειραιά αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς μένει ως σήμερα στις δάφνες της δικαίωσης χωρίς να κάνει το οφειλόμενο παραπέρα βήμα.

Ποιό είναι αυτό;
Μα οι παρανομίες που διαπιστώνει η δικαστική απόφαση ότι έγιναν με υπογραφή Πάχτα.
Το δικαστήριο κάνει εκτεταμένη ανάλυση και παρουσίαση στοιχείων με βάση τα οποία τα ελληνικά ταμεία ζημιώθηκαν με 15 εκατομμύρια ευρώ. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως σήμερα είναι κυβέρνηση και θα έπρεπε να στείλει την απόφαση στην Εισαγγελία, ώστε να αρχίσει έρευνα για το ποιοι ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο
Τουλάχιστον έναν, τον Χρ. Πάχτα τον προσδιορίζει ρητά και κατηγορηματικά η απόφαση.
Όπως είναι φανερό όμως δεν είναι δυνατόν να μην έδωσε την έγκριση μετά μάλιστα από ενδελεχή ενημέρωση ο τότε πρωθυπουργός και ίσως και άλλοι υπουργοί, αν έγιναν συσκέψεις για το θέμα της Χαλκιδικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ εδω 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι άλλο θα δούμε...
Γιατί δεν ψάχνετε πόσα έχασε η τοπική κοινωνία (οι εργαζόμενοι και οι έμμεσα απασχολούμενοι) από την περσινή προεκλογική αναστολή εργασιών του Σκουρλέτη;
Σύντροφοι σταματήστε επιτάλους να σκιαμαχείτε. Αυτό που θέλει η ελληνική κοινωνία είναι θέσεις εργασίας που θα προκύψουν μόνο από την προσέλκυση επενδύσεων. Και πάντα με σεβασμό στη νομιμότητα και το περιβάλλον.

Από έναν πραγματικό κάτοικο - μη εργαζόμενο στην εταιρεία - που αγαπά πραγματικά αυτό τον τόπο και το περιβάλλον του. Έμπρακτα κι όχι με δήθεν ακτιβίστικες φανφάρες και κορώνες!!!