Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

edo-provokatoras.blogspot.com... Γιατί αυτό το blog ?


Ξεκίνησα να κάνω αναρτήσεις, στη Ρεσπέντζα στις 18 Μαρτίου 2010 κι αναπτύξαμε με τους διαχειριστές της, μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης, παρά την ελάχιστη προσωπική επαφή. Η Ρεσπέντζα ήταν, είναι και παραμένει για μένα, ένα blog που πραγματικά δουλεύει για την ενημέρωση και το διάλογο. Είναι επίσης ένα blog, υπέρ το δέον ανεκτικό και δημοκρατικό, δε λέω αντικειμενικό, γιατί η λέξη αυτή δεν υπάρχει (και δεν είναι δυνατόν να υπάρχει, στα blogs άποψης…) Η Ρεσπέντζα τέλος, είναι για μένα η …πλατεία του χωριού. Εκεί υπάρχει η μεγάλη …παρέα, υπάρχουν οι πολλοί φίλοι και οι ...όχι και τόσο φίλοι, υπάρχουν οι πολλές απόψεις και οι πολλές γνώμες.
Αυτή εδώ η γωνιά, το edo-provokatoras.blogspot.com είναι μια άλλη …γωνιά του χωριού, πιο απόμερη, πιο ήσυχη, ίσως πιο προσωπική… Θα κάθομαι σ’ αυτήν, αλλά θα βγαίνω και …βόλτα στην πλατεία (κόβεται η εξάρτηση;) Θα κάνω «παράλληλες» (…ή και όχι αναρτήσεις)
Από σήμερα λοιπόν, Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, όλες οι αναρτήσεις μου (σαν ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ) στη Ρεσπέντζα, θα αναρτώνται αυτούσιες και εδώ στο edo-provokatoras.blogspot.com  με την ένδειξη ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΣΤΗ ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ το εικονίδιο (επάνω δεξιά) και το σχετικό link μαζί με τις άλλες...Αυτή η μικρή γωνιά, μπορεί να γίνει και δική σας, για τα σχόλια, τις ανησυχίες σας, αλλά και τις …αναρτήσεις σας. 
Μπορείτε να επικοινωνείτε με το blog   στο edoprovo@gmail.com για όλα αυτά…
------------------------------------------------------------
ΥΓ. Στις 22 Νοεμβρίου 2010, που ανακοίνωσα από τη Ρεσπέντζα το ξεκίνημα του blog μου, οι διαχειριστές της, ανέβασαν την παρακάτω ανάρτηση:
Η ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ καλωσορίζει , στο διαδίκτυο, με μεγάλη χαρά το blog του συνεργάτη μας ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ. Τις καλύτερες ευχές για πολλές και καλές αναρτήσεις!
-Φίλε μας - Αδερφέ Προβοκάτορα, Καλή δύναμη!
...κι αυτό, αποτελεί κάτι παραπάνω από ένα ...παράσημο για μένα...

    Δεν υπάρχουν σχόλια: