Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Τελικά, το μήνυμα της Δικαιοσύνης, είναι ..."ΒΑΡΑΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ;;;"

Ο ...φερόμενος ως δράστης !
Μετά την αποφυλάκιση του συνεργού στη δολοφονία  του Αλέξη Γρηγορόπουλου, Β. Σαραλιώτη, (με το ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ "ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ": "ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ" !) (περισσότερα ΕΔΩ) Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ "ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ" ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ !, αφού:
Ελεύθερος, με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε χθες το απόγευμα ο αστυνομικός των ΜΑΤ ("φερόμενος ως δράστης;" !!!) που είχε συλληφθεί για τον ξυλοδαρμό της φωτορεπόρτερ Τατιάνας Μπόλαρη κατά τα προχθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα. >>>





Ο αστυνομικός (μετά τη μήνυση της Μπόλαρη), οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, κατηγορούμενος για παράβαση των άρθρων 361 ΠΚ, εξύβριση και 308Α ΠΚ, απρόκλητη σωματική βλάβη και βίαιη συμπεριφορά.
Ο Εισαγγελέα (χωρίς να του ασκήσει δίωξη) αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα από πταισματοδίκη για το περιστατικό !!! Βάσει της εισαγγελικής εντολής, ο πταισματοδίκης θα διαπιστώσει αν από τον αστυνομικό διαπράχθηκαν τα παραπάνω αδικήματα (αλλά και αυτό της σωματικής βλάβης, εφόσον προσκομιστεί σχετική ιατροδικαστική εξέταση).

Άλλα μέτρα και σταθμά: Παράλληλα, ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκαν και δέκα νεαροί οι οποίοι συνελήφθησαν μετά τα επεισόδια. Δύο από αυτούς παραπέμφθηκαν σε τακτικό ανακριτή με κακουργηματικού βαθμού κατηγορία, για διατάραξη κοινής ειρήνης από δράστες με καλυμένα πρόσωπα. Ο ένας από αυτούς είναι ανήλικος και παραπέμφθηκε στην αρμόδια εισαγγελεία ανηλίκων.
Οι υπόλοιποι επτά παραπέμφθηκαν σε δίκη, με κατηγορίες ανά περίπτωση για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών, εξύβριση, αντίσταση κατά της αρχής και παράνομη οπλοφορία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: