Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

"Γιατί χαίρεται το Λά.Ο.Σ. ;;;" Χουντο - σταγονίδια στη Σχολή Ευελπίδων !

προβοκατορας: "Δώσε θάρρος στο χωριάτη, κλπ, κλπ", λέει η λαϊκή παροιμία. Κι όταν νομιμοποιείς τους χουντοφασίστες και τους βάζεις, από την πίσω πόρτα στην κυβέρνηση, τότε είναι επόμενο να αναθαρρήσουν και πάσης φύσεως φασισταριά, μέσα στην κοινωνία και φυσικά (εννοείται) και στο ...στράτευμα !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Το Κυριακάτικο Βήμα, δημοσιεύει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Αρχηγός των τεταρτοετών της Σχολής Ευελπίδων, προέβη σε συμπεριφορές τουλάχιστον απρεπείς για όσους συμμετείχαν και θυσιάστηκαν στο Πολυτεχνείο ! Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο αρχηγός, έδωσε εντολή να αποχωρήσουν απο το αμφιθέατρο της Σχολής όλοι οι αλλοδαποί αλλά και οι Κύπριοι και στη συνέχεια >>>
 
έκανε ομιλία με μηνύματα κατά του Πολυτεχνείου και σαφώς υπέρ της Χούντας,καλώντας τους συναδέλφους του να τραγουδήσουν και σχετικό τραγούδι !

Ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος με ανακοίνωσή του καταδικάζει το γεγονός και ο Α/ΓΕΣ έχει δώσει εντολή να γίνουν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται ώστε να εξεταστεί το θέμα και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: