Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΚΚΕ: "Διπλό Μέτωπο" με ΒΟΛΕΣ κατά ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και ΣΥΡΙΖΑ...

Διπλή επίθεση, προς τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε χθες η Αλέκα Παπαρήγα κατά τη διάρκεια περιοδείας στα Γιάννινα. Οπως είπε η Αλέκα Παπαρήγα «τα τρία κόμματα που είναι στην κυβέρνηση είναι αποφασισμένα να πατήσουν πάνω σε πτώματα, προκειμένου να ανταποκριθούν στην ανάγκη να κάνουν την εργατική δύναμη εντελώς φθηνή απέναντι στους επιχειρηματίες, γιατί αυτό που βάζουν οι επιχειρηματίες είναι ότι για να κάνουν επενδύσεις πρέπει να χάσουν ακόμα περισσότερα οι εργαζόμενοι». Σύμφωνα με την ίδια: «Ο αγώνας πρέπει να γίνει τώρα πιο καθαρός και να έχει προοπτική. Η άμυνα δεν προσφέρει τίποτα, η απογοήτευση τίποτα. Επίθεση μαζική του λαού μέχρι την τελική νίκη». >>>





Η γ.γ. του ΚΚΕ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τα πολιτικά οφέλη που θα υπήρχαν εάν η Αριστερά ενωνόταν, αναρωτήθηκε: «Καλά, ο καθένας μπορεί να παίρνει την επιθυμία του για πραγματικότητα, το κυριότερο, όμως, είναι το εξής: Είναι ένα είδος "ναρκωτικού"; Δεν ξέρω τι να το πω».

Οπως είπε στη συνέχεια: «Ο χώρος αυτός (σ.σ. ο ΣΥΡΙΖΑ) αντί να βοηθάει στη λαϊκή οργάνωση και αφύπνιση, στη συνειδητοποίηση του λαού, ότι πρέπει να ακολουθήσει πολιτική ρήξης, διαδίδει το ψέμα-ναρκωτικό, ότι μέσα από μια κάλπη μπορεί να βγει μια αριστερή κυβέρνηση.
Ενδεχομένως μπορεί να βγει η αριστερή κυβέρνηση -λέω ενδεχομένως-, αλλά αυτή η αριστερή κυβέρνηση συνυπάρχοντας και αφήνοντας στη θέση τους τα μονοπώλια, δεν θα κάνει τίποτε άλλο, παρά να συνεχίσει το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων και κυρίως να υπάρχει ένα μικρό διάλειμμα, μέχρι να ξαναεπιστρέψει το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. με καινούργιο λοφίο.
Πρόκειται για δηλώσεις-παγίδα στο λαό, που μας φέρνουν ακόμα πιο πίσω από το 1981, που το ΠΑΣΟΚ θεωρούσε ότι με τη νίκη του έχει ραντεβού με την Ιστορία και το σοσιαλισμό».

1 σχόλιο:

PeachyReek είπε...

Εδώ ο κόσμος χάνεται...