Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Οι Γαλάτες κι οι πραιτωριανοί - "φύλακες" της ...αυτοκρατορίας (video)

και διμοιρίες ΜΑΤ, στο "συμβόλαιο παραχώρησης" ;;;
Οι μπάτσοι, μέρος του ..."φυσικού τοπίου" πλέον στον Κάκαβο !!! 
(δειτε το βιντεο που ακολουθεί)
Στις Σκουριές, οι ανυπότακτοι «Γαλάτες» αντιστέκονται και πάντα θα αντιστέκονται, στους πραιτοριανούς της εκάστοτε αυθαιρεσίας. Το μόνο που θέλουν, είναι να διατηρηθεί το φυσικό περιβάλλον και μια αξιοπρεπής διαβίωση. Δυστυχώς όμως σήμερα, αυτά, που πριν λίγα μόλις χρόνια θεωρούνταν αυτονόητα, τίθενται σε αμφισβήτηση και χρειάζονται σκληροί αγώνες >>>
 



για να διατηρηθούν.  
Νέες συγκρούσεις έγιναν λοιπόν, όταν τα ΜΑΤ έκαναν την εμφάνιση τους στα μεταλλεία χρυσού των Σκουριών για να προστατέψουν τα συμφέροντα του Μπόμπολα.  
Ομάδα κατοίκων της Ιερισσού, ανέβηκαν στο όρος Κάκκαβος, προκειμένου να παρακολουθήσουν την πρόοδο των εργασιών στον «Καρατζά λάκο», όπου μπουλντόζα της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός» πραγματοποιεί εργασίες.

Σύμφωνα με καταγγελίες, δυνάμεις των ΜΑΤ, τους εμπόδισαν να προχωρήσουν στο δασικό δρόμο, με αποτέλεσμα να σημειωθούν συμπλοκές. 
Φαίνεται μάλιστα, πως έγινε χρήση χημικών. 
Οι κάτοικοι μιλούν για παράνομη υλοτόμηση και επισημαίνουν, ότι ζήτησαν από τους εκπροσώπους της εταιρείας τις σχετικές άδειες.
Τελικά οι εργασίες σταμάτησαν (αυτό είναι νίκη), ενώ σύμφωνα με τους κατοίκους αναμένεται στο σημείο εκπρόσωπος του δασαρχείου.
 
Φυσικά οι μπάτσοι λένε τα δικά τους. 
Να τους κάνω μια πρόταση: 
Μια και κάνουν που κάνουν τους «υπαλλήλους του Μπόμπολα», δε λένε, να τους κόψει αυτός κανένα κονδύλι μισθοδοσίας και να σταματήσουν να πληρώνονται από το ελληνικό κράτος και το υστέρημα των φορολογούμενων; 
Να ζητήσουν κι υπερωρίες, οδοιπορικά κλπ. 
Για σας το λέω βρε μπάτσοι, για καλύτερα...
Πως είπατε; 
Στο συμβόλαιο μαζί με τη Χαλκιδική παραχώρησαν στο Μπόμπολα και 6 διμοιρίες ΜΑΤ; Α! είναι σε προσφορά, μαζί με τα δακρυγόνα. 
Δεν ήξερα ότι ήταν Πακέτο: 1 δάσος 1 βουνό, ο χρυσός κι μπάτσοι να τον φυλάνε... 
Καλή αγορά Μπόμπολα.
Είδατε για να ψωνίζει κάποιος στις εκπτώσεις με προσφορές; Έτσι γίνονται τα λεφτά...
από το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ χρυσες αυτ-απάτες 

Δεν υπάρχουν σχόλια: