Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ο Άκης, ο Μπένι και ο Τζίτζι

Για να καταλάβουμε τι έχουμε απέναντι μας και το πόσο άμεση είναι η ανάγκη να υπάρξει τώρα μία μεγάλη πολιτική αλλαγή, αρκεί να δούμε το μέγα πολιτικό θέμα που άνοιξε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας (Τζίτζι για τους φίλους) με τα απίθανα πράγματα που έκανε με την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Ο Τζίτζι υπερασπιζόμενος μία, υποτίθεται, νομιμότητα του πρωτοκόλλου (του κώλου) κάλεσε στην παρέλαση τη Χρυσή Αυγή, ενώ ο μαυριδερός της φύρερ είναι στη μπουζού, και επέμεινε στην απόφαση του παρά το κράξιμο που έφαγε. Κάποιοι είπαν και έγραψαν πως στην απόφαση του >>>




υπήρχε ένα πολιτικό… υπονοούμενο, καθώς η Χρυσή Αυγή έχει αξιόμαχες δυνάμεις στην Κεντρική Μακεδονία και ο Τζίτζι θα τις χρειαστεί στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών του Μαίου.



Πιθανότατα να ήταν έτσι, όμως εγώ σε πρώτη φάση είπα πως μιλάμε για έναν 100% βλάκα. 
Στη συνέχεια τα πράγματα μπερδεύτηκαν, καθώς ο Τζίτζι για να υπερασπιστεί την απόφαση του είπε πως η μη τήρηση του πρωτοκόλλου θα μπορούσε να οδηγήσει κάποιον άλλον περιφερειάρχη στο να μην καλέσει στην παρέλαση το ΠΑΣΟΚ, καθώς ο Άκης είναι στη μπουζού. 
Και φυσικά προκάλεσε σάλο και ανάγκασε το Μέγαρο Μαξίμου να μιλήσει για «γκάφες» και το Βενιζέλο να μην παραστεί στη χθεσινή παρέλαση και γενικά ο Τζίτζι τα έκανε πουτάνα όλα…

Όμως ο Τζίτζι, που τελικά είναι 200% βλάκας, χτύπησε φλέβα καθώς άθελα του έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους τη σειρά σε ότι αφορά τη σχέση του Άκη με τον Μπένι. 
Άκης και Μπένι τα χρόνια της «ισχυρής Ελλάδας», από το 1995 και έπειτα, ήταν κώλος και βρακί, πασαδόρος και ακραίος (που λέμε στο βόλεϊ), συνέταιροι σε όλες τις δουλειές και, φυσικά, εσωκομματικοί σύμμαχοι, κάτι που φάνηκε από την ολόψυχη στήριξη του μηχανισμού του Άκη στον Μπένι στις εσωκομματικές εκλογές του 2007. 
Στήριξη που οδήγησε τον Μπένι σε έναν τοπικό θρίαμβο στη Θεσσαλονίκη, ενώ σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα ο Γιωργάκης τον έλιωσε.

Σε ότι αφορά την απ’ εδώ πλευρά, το μόνο που έχω να σου πω είναι πως αν δεν καθαρίσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές τους Τζίτζιδες και τους Καμίνιδες (ο άνθρωπος είναι απίστευτα γελοίος και πραγματικά κρίμα) τότε πώς θα τα βάλει με τις ευρωπαϊκές ελίτ… 
Γιατί με τον Τρελαντώνη της ΠΟΛΑΝ και με τον – Άκη σου ‘ρχομαι – Βενιζέλο, τα έχουμε πει, είναι ευκολάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: