Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Η συνιστώσα των τρελών

Είναι γνωστές οι συνιστώσες του κόμματος που ηγείται ο Αντώνης Σαμαράς. Τα χει ξαναγράψει αυτά ο Ινστρούχτορας ενώ οι προστατευόμενοι Πρετεντέρηδες κάνουν τις πάπιες και την πέφτουν στη "Ρόζα" και στη ΔΕΑ που αυτοδιαλύθηκαν εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Η "συνιστώσα των τρελών" μας έχει πάρει τ' αυτιά τις τελευταίες δύο μέρες. Είναι η συνιστώσα του πρωθυπουργού που έχει οργανωτικό υπεύθυνο τον Χρύσανθο και βασική εκπρόσωπο τη Βούλτεψη. Ενώ η Νέα Δημοκρατία φανερά δεν έχει κανένα σχέδιο για το τι θα κάνει τους 155 βουλευτές (συμπεριλαμβάνονται και >>>




αυτοί της συνιστώσας "ΠΑΣΟΚ") και την ίδια ώρα τρώει σφαλιάρες από τους εταίρους που τους έχει ζητήσει ελεημοσύνες, υπάρχει ένα "επικοινωνιακό κενό":  Τι θα πει στο εκλογικό σώμα;


Λεφτά δεν μπορεί να δώσει, 
τη λιτότητα δεν έχει πρόθεση να την σταματήσει, 
επενδύσεις δεν έρχονται, 
θέσεις εργασίας δεν μπορούν να δημιουργηθούν με αυτές τις συνθήκες. 
Η καλύτερη λύση είναι να τα βροντήξει και να φύγει
Οι "τρελοί" όμως μένουν χωρίς ωστόσο να σιωπούν. 
Βγαίνουν στα κανάλια και παίζουν το αγαπημένο τους χαρτί, το χαρτί της τρομοκρατίας. 
"Θα ρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και..." τη συνέχεια τη συμπληρώνεται με σπίτια, καταθέσεις, κλειστά ΑΤΜ, λιμούς, καταποντισμούς και κάθε λογής καταστροφή.

Το ξέρουν ότι δεν πιάνει πλέον το ίδιο παραμύθι αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. 
Οι αντιδράσεις τους είναι αυθόρμητες. 
Τους πετάει μια μπηχτή ο Σκουρλέτης και γίνεται χαμός ενώ την ίδια στιγμή είναι σαφές ότι ο περισσότερος κόσμος νιώθει τη βεβαιότητα ότι τα παίρνουν. 
Εξάλλου ο ίδιος ο Επίτιμος κατηγορεί εδώ και 20 χρόνια τον Σαμαρά ότι τα πήρε από τους επιχειρηματίες για να τον ρίξει
Όμως η απελπισία και ο φόβος ότι χάνεται η γη κάτω από τα πόδια δεν είναι καλοί σύμβουλοι για την κάθε Βούλτεψη και τον κάθε Γιακουμάτο. 
Δεν είναι μαθημένοι να καταρρέουν παρά μόνο στις "φυσιολογικές αλλαγές" της διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία στο ΠΑΣΟΚ και τούμπαλιν.

Με αυτό τον τρόπο θα συνεχίσει η "συνιστώσα των τρελών", θα τρομοκρατεί το εκλογικό σώμα ότι θα αδειάσουν τα ΑΤΜ, θα ωρύεται ότι οι βουλευτές της είναι τίμιοι κι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξαγοράζει τους ανεξάρτητους και θα αφήνει τους λογικούς της ΝΔ να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα για τη Δεξιά. 

Έτσι θα μπούνε στο χρονοντούλαπο που τους περιμένει πως και πως.

Ινστ. alterthess.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ, σχετικά:
"Οι 12 Συνιστώσες της ΝΔ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: