Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

#skai_xeftiles: Μπογδάνος "η μάνα του Φύσσα είναι ...λυτή" (video)

Ο Μπογδάνος αγωνιά για ψυχική ταλαιπωρία του  ...Ρουπακιά και το μόνο που δεν λέει,  είναι ότι, ο ναζί δολοφόνος ...υφίστανται bullying από τη μητέρα του Φύσσα ...Εκπομπή της Παρασκευής, για τη δίκη της Χρυσής Αυγής και στην αντίδραση της μητέρας του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, Μάγδας Φύσσα: "Είπαμε για τραμπούκους η μάνα Φύσσα ξέσπασε, πέταξε το μπουκάλι, ο Ρουπακιάς έχει αρχίσει και -πώς να το πω- σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο είναι ράκος, δεν αντιδράει πια. Βλέπεις μια μάνα η οποία είναι λυτή και του λέει "δεν θα ησυχάσω άμα δεν σε κρεμάσω". Καταλαβαίνετε ότι είναι λίγο κάπως"






Σε 2 λεπτά, εξισώνει την μητέρα του Φύσσα με τους τραμπούκους - φασίστες της επίθεσης στον Γ. Κουμουτσάκο, θέμα το οποίο σχολιάζε πιο πριν στην εκπομπή του, να τονίσει την «ψυχική ταλαιπωρία» (!) που υφίστανται ο κατηγορούμενος για δολοφονία Ρουπακιάς και όχι αυτόν την μάνας που ζει ξανά και ξανά τη δολοφονία τους γιου της, αλλά και να μας τονίσει ότι η μάνα του Φύσσα είναι «λυτή»
Τι εννοεί ο Μπογδάνος; 
Μήπως να της βάλουνε χειροπέδες; 
ή μήπως στον Σκάι δεν έχουν καταλάβει ποιος είναι ο κατηγορούμενος και ποιος ο μάρτυρας; 
Ή μήπως, καλύτερα, φροντίζουν να μας πουν με ποια πλευρά του κατηγορητήριου είναι και νοιάζονται περισσότερο για την ψυχική οδύνη; 

Το βίντεο:  

Δεν υπάρχουν σχόλια: