Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Ποιόν "εξυμνούσε" ο εκβιαστής Μαυρίκος ;;; πέφτουμε απ' τα σύννεφα...


Σαν βόμβα έσκασε το απόγευμα της Δευτέρας η είδηση των συλλήψεων του εκδότη, Παναγιώτη Μαυρίκου και των δημοσιογράφων, Παναγιώτη Μουσσάκαι Χρήστου Φράγκου, με κατηγορίες για συμμετοχή σε οργανωμένο κύκλωμαπου διέπραττε εκβιασμούς. Ώρα με την ώρα, προστίθενται νέα κομμάτια στο«παζλ» της διαπλοκής, όπως για παράδειγμα ο τρόπος με τον οποίο δρούσε το εν λόγω κύκλωμα. Με μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο ανακαλύπτει κανείς «ενδιαφέροντα» πράγματα για τη δράση

του συλληφθέντα εκδότη, όπως οι «περίφημες εκδοτικές του ικανότητες», οι οποίες μάλιστα είχαν εκτιμηθεί δεόντως από την τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας! Κάνοντας όμως μια αναδρομή σταπρωτοσέλιδα της εφημερίδας «Ακρόπολη», προκύπτει ένα ενδιαφέρον… στατιστικό αποτέλεσμα:
Από την ημέρα ανάληψης της ηγεσίας της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ακολούθησε ένα «μπαράζ ύμνων» προς το πρόσωπό του, στον οποίο μάλιστα η εφημερίδα αφιέρωνε σχεδόν καθημερινά το πρωτοσέλιδό της ! Συγκεκριμένα, στο διάστημα 11 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου, 23 πρωτοσέλιδα της εφημερίδας ήταν «αφιερωμένα» στον κ. Μητσοτάκη !

Υ.Γ: Ούτε κομματικό φύλλο της ΝΔ δε θα είχε τέτοιο ζήλο για τον ηγέτη του κόμματος της Συγγρού !

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια: