Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Χίλια συγγνώμη για το ...παράλληλο πρόγραμμα

Οι φτωχοί, ανασφάλιστοι συμπολίτες μας θα δικαιούνται πλέον δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δεν θα πηγαίνουν σαν το σκυλί στ' αμπέλι. Το ακούσατε – διαβάσατε πουθενά;
Χίλια συγγνώμη που θα χαλάσω την ωραία ατμόσφαιραΤην ατμόσφαιρα κατατρομοκράτησης από τα κανάλια με όργια φημών για το ασφαλιστικό, το αγροτικό, το μεταναστευτικό – κάθε μέρα κι άλλα, κάθε μέρα και αυτοδιαψευόμενα. Χίλια συγγνώμη που θα χαλάσω την ωραία ατμόσφαιρα πρωτοσέλιδων όπως των ΝΕΩΝ για «φορο-πυρετό 39,9%» με τονπρόστυχο υπότιτλο «ποιοι θα πληρώσουν την έκτακτη εισφορά», έτσι ώστε να νομίζεις ότι θα σου επιβάλουν 39,9% έκτακτη εισφορά, ενώ το κείμενο αναφέρεται σε έκθεση για την υπάρχουσα φορολογία στην Ελλάδα ! 
«Υπάρχουσα» σημαίνει όχι διαμορφωμένη το τελευταίο έτος της… επάρατου Αριστεράς, αφού η επάρατος δεν πρόλαβε να αυξήσει τους φόρους.

Χίλια συγγνώμη που θα χαλάσω και την ωραία ατμόσφαιρα των πανηγυρικών δημοσκοπήσεων όπως της MRB, που φέρνει πρώτη μακράν τη ΝΔ, καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όλη η Ελλάδα είναι μπλε, είναι μπλε, είναι μπλε. 
Μόνο που για την MRB του κυρίου Μαύρου όλη η Ελλάδα ήταν μπλε, ήταν μπλε, ήταν μπλε και το Σεπτέμβριο, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε με 7,5 μονάδες διαφορά. 
Και έβγαινε μετά ο κύριος Μαύρος να ζητάει συγγνώμη από τους πολίτες για τις μπλε προβλέψεις των δημοσκόπων, αλλά επειδή ο Μαύρος Μαύρος θα παραμείνει και το σαπούνι σου χαλάς, ξαναδείχνει τώρα όλη την Ελλάδα μπλε. 
Ε, και τι έγινε; 
Άμα γίνουν εκλογές, το πολύ πολύ να ξαναζητάει συγγνώμη – τζάμπα είναι, του Θεού.

Χίλια συγγνώμη λοιπόν που θα χαλάσω την ωραία ατμόσφαιρα της απανταχού διαπλοκής για να θυμίσω ότι ψηφίστηκε στη Βουλή το παράλληλο πρόγραμμα
Τα κανάλια μάς έδειξαν τις αψιμαχίες των πολιτικών αρχηγών, αλλά κανένα δεν μας είπε τι τελοσπάντων περιλαμβάνει αυτό το παράλληλο πρόγραμμα.
Από σήμερα λοιπόν οι φτωχοί, ανασφάλιστοι συμπολίτες μας θα δικαιούνται δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δεν θα πηγαίνουν σαν το σκυλί στ' αμπέλι
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βέβαια προσπάθησε να θολώσει τα νερά, άρχισε αυτά τα ωραία τα μητσοτακικά, του πατέρα του, λέγοντας ότι και τώρα οι πολίτες αυτοί δικαιούνται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δωρεάν. 
Μέγα ψέμα – καθώς είναι αναρτημένη η σχετική ανακοίνωση σε όλα τα νοσοκομεία και αν ο ανασφάλιστος δεν έχει να πληρώσει επιτόπου, εξετάζεται μεν, αλλά του έρχεται ο λογαριασμός πακέτο με τη φορολογική δήλωση.

Της κυρίας Γεννηματά της ξέφυγε, λέγοντας «κόβετε από τους φτωχούς για να δώσετε στους φτωχότερους», αλλα έτσι γίνεται δυστυχώς σε μία χώρα φτωχοποιημένη (και) από το κόμμα της, όπου υπάρχει κόσμος που τρώει από τα σκουπίδια: ο φτωχότερος προηγείται του φτωχού και ο φτωχός του μεσαίου. 
Ο πλούσιος, βλέπεις, τα χρήματά του τα έβγαλε έξω και τώρα φωνάζει για τη Ναιυρώπη και τα capital control.

Ζητώ και πάλι χίλια συγγνώμη που χάλασα τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα της «λαίλαπας ΣΥΡΙΖΑ που κατέστρεψε τη χώρα», αλλά καινούργια εβδομάδα ξεκίνησε, μπορείτε να ανοίξετε ένα κανάλι ώστε να επανέλθει το ph της προπαγάνδας στα κανονικά για τη χώρα επίπεδα.
Νίκος Μωραΐτης altsantiri.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: