Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Γ. Αμυράς: ανεξάρτητη υποψηφιότητα (Αθήνα) …με 5 «Π» !

Μία ανεξάρτητη υποψηφιότητα, για τον κεντρικό δήμο της χώρας. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Γιώργο Αμυρά, παρουσιαστή της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα» (ΝΕΤ), ο οποίος τέθηκε επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Μένουμε Αθήνα».
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: 
Εμείς οι καθημερινοί πολίτες της Αθήνας σας ανακοινώνουμε την απόφαση μας να διεκδικήσουμε τη δημαρχία της Αθήνας. Μακριά από κόμματα, οργανώσεις και εξαρτήσεις, είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε πίσω την πόλη μας απ’ την αγκαλιά της παρακμής και της κομματίλας.
…το νέο εγχείρημα, έχει ως άξονα τα πέντε «Π»... --->>>



Εννοούμε με τα “Π” 
πράσινο, 
ποδήλατα, 
πεζοδρόμια, 
πάρκινγκ και 
πολιτισμός, 
ο οποίος πολιτισμός είναι συνυφασμένος με την καθαριότητα της πόλης, μέχρι και το πώς αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στο ιστορικό κέντρο. Αυτό είναι το όραμά μας. 
Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο να μπορούν να κυκλοφορούν οι συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα όπως και εμείς. Το κίνημά μας συγκεντρώνει πολίτες που πιστεύουν και πρεσβεύουν αυτά τα πέντε “Π”. Εγώ κυκλοφορώ με ποδήλατο και κάνω περίπου 30-35 χλμ. μέσα στην πόλη. 
Μπορώ να σας πω πού είναι καμένες οι λάμπες, πού είναι προβληματικά τα πεζοδρόμια, πού είναι λάθος τοποθετημένοι οι κάδοι απορριμμάτων. 
Ολα αυτά πρέπει να μπουν σε μια τάξη. Αυτή είναι η φιλοσοφία και η επιδίωξή μας. Θα μεριμνήσουμε για τις γυναίκες με τα καροτσάκια και τα μικρά παιδιά, αλλά και τους ηλικιωμένους. 
Πρέπει να αλλάξουν πολλά. 
Η καμπάνια μας βασίζεται και στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στους εθελοντές. Θα διαφημίσω το κίνημά μας μέσω του Διαδικτύου, χωρίς να χαλάσουμε ούτε ένα χαρτί που θα βρομίσει τους δρόμους. 
Μέσω Facebook και Twitter και από στόμα σε στόμα θα ακουστούν τα πιστεύω μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: