Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Χαλκιδική. ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ- ΘΕΡΜΗΣ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Αργύρη Λαφαζάνη Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής
Θέμα: ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ- ΘΕΡΜΗΣ
--->>>



Δημοσιεύεται από την Εγνατία Οδό μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου η προκήρυξη δημοπράτησης του δρόμου Γαλάτιστα - Θέρμη. Η προθεσμία υποβολής προσφορών ορίζεται στις αρχές Μαρτίου και η έναρξη εργασιών αναμένεται στις αρχές καλοκαιριού.

Ο δρόμος από τη Γαλάτιστα μέχρι τα όρια του Νομού κατασκευάζεται σύμφωνα με την μελέτη του 2005, με νέα χάραξη στο μεγαλύτερο μέρος του και διατομή 11/13 δηλ. όπως ο..... σημερινός δρόμος Πολυγύρου-Γαλάτιστας. 

Στο τμήμα από όρια Νομού μέχρι Θέρμη προβλέπεται επίστρωση στην ίδια χάραξη, κατά τμήματα διαπλάτυνση και κατασκευή ισόπεδων κόμβων. Βέβαια παραμένει η απαίτηση των Χαλκιδικιωτών για την κατασκευή του μεγάλου αυτοκινητόδρομου που θα συνδέσει τη Γαλάτιστα με την εξωτερική περιφερειακή της Θεσσαλονίκης.

Μετά από 6 χρόνια λόγων και γενικής απραξίας, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται συνεπής στις δεσμεύσεις της παρά την τραγική οικονομική συγκυρία.

Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, εκ μέρους των Χαλκιδικιωτών, την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών για την ευαισθησία της και την έντονη προσπάθεια που κατέβαλε για την γρήγορη δρομολόγηση της επίλυσης ενός από τα πιο σημαντικά προβλήματα του Νομού μας.

Αργύρης Λαφαζάνης
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: