Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Μεσογειακό ...φιάσκο για Ντόρα-Κούβελο και 30 εκ. στο βρόντο !

Μπορεί η κυβέρνηση αλλά και οι φορολογούμενοι να ανακουφίστηκαν, εφόσον δεν θα χρειαστεί να αφαιρεθούν υπέρογκα ποσά από τον εθνικό προϋπολογισμό για χάρη των Μεσογειακών Αγώνων σε Βόλο και Λάρισα, όμως ανυπολόγιστες είναι οι ζημιές τόσο στη διεθνή εικόνα μιας χώρας που διέπρεψε το 2004 αφήνοντας άριστες εντυπώσεις όσο και στην τοπική κοινωνία που έχασε μια ιστορική ευκαιρία τουριστικής ανάδειξης και ευρύτερης ανάπτυξής της.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, πάνω από 30 εκατ. ευρώ φέρονται να έχουν ήδη χαθεί (πιο σωστά, «πεταχτεί») σε έργα και υποδομές --->>> 




που δεν θα αξιοποιηθούν τελικά και θα μείνουν απλώς να θυμίζουν το υπερφιλόδοξο όραμα κάποιων ανθρώπων που δεν μπορούσαν να δουν πέρα από τη μύτη τους.

Που δίχως να συνυπολογίσουν το κόστος, βάλθηκαν να αναλάβουν μια μαξιμαλιστική διοργάνωση εκθέτοντας εαυτούς, αλλά και τη χώρα μας που διασύρεται.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο σύζυγος της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, κ. Ισίδωρος Κούβελος, το όραμα του οποίου κατέρρευσε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα, καθώς και μια σειρά επενδυτών οι οποίοι υπό την πρόκληση της τέλεσης των Αγώνων περίμεναν την κότα με το χρυσό αβγό.

Η αναγγελία της Οργανωτικής Επιτροπής, σύμφωνα με πληροφορίες, καταρράκωσε τον εμπνευστή του project, μπίζνεσμαν αλλά και άνθρωπο του αθλητισμού κ. Κούβελο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: