Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Μάθετε να βρίζετε ΣΩΣΤΑ, ρε άσχετοι...

Το Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καταδίκασε 83χρονο συνταξιούχο σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, με τριετή αναστολή, επειδή χαρακτήρισε κάποιους δημόσιους υπαλλήλους -σε επιστολή διαμαρτυρίας του-, ως «αγενείς», «αδαείς» και «ανίκανους».
Και πολύ καλά του έκανε !!! Βρισιές είν' αυτές ;;; 
που πας ρε συνταξιούχε με τέτοιες βρισιές, της ...πλάκας; 
Γιατί δεν χρησιμοποιείς κάποιες πιο ...σοβαρές, που ...διδάσκονται κι από εθνοπατέρες μέσα στη ...Βουλή και δεν τιμωρούνται κιόλας ;;;  
Για δες ρε, να μαθαίνεις πως βρίζουνε... --->>>





Για την ιστορία: Το ξέσπασμα του συνταξιούχου δημιουργήθηκε μετά από καθυστέρηση της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην ανανέωση της άδειας παραμονής της αλλοδαπής συζύγου του.

Ο συνταξιούχος έστειλε τότε επιστολή προς το Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης που εν συνεχεία διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών και στο Συνήγορο του Πολίτη.
"Ο απλός πολίτης για να λύσει το πρόβλημά του, ενδεχομένως, πρέπει πρώτα να λύσει το πουγκί του", ανέφερε στην επιστολή του ο 83χρονος.
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο συνταξιούχος δήλωσε: "Έπεσα θύμα της εκδικητικής μανίας των υπαλλήλων. Δεν μετανιώνω για τις εκφράσεις μου. Δεν διέπραξα έγκλημα με μάσκα και Καλάσνικοφ. Ενήργησα αντρίκεια και καθαρά και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό που έκανα".

η είδηση από ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: