Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

2 στους 3 Έλληνες, ΥΠΕΡ των "Αγανακτισμένων" !

Θετική άποψη για το κίνημα των «Αγανακτισμένων» έχουν οι περισσότεροι Έλληνες όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε από το τμήμα Στατιστικής, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ). Στην έρευνα, η οποία διεξήχθη κατά το διάστημα 10 – 17 Ιουνίου, συμμετείχαν 2.131 ενήλικα άτομα από την Αττική και την Κεντρική Μακεδονία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, πάνω από δύο στους τρεις (67,9%), δηλώνουν ότι συμπαρίστανται ηθικά στο κίνημα των «Αγανακτισμένων» ενώ 8 στους 10 θεωρεί ότι το κίνημα έχει τη συμπαράσταση μεγάλης μερίδας συμπολιτών τους.--->>>




 

Επίσης, το 69,8% αξιολογεί ως θετική κίνηση το κίνημα των «Αγανακτισμένων», έξι στους 10 συμφωνούν με τις ενέργειες τους και οχτώ στους δέκα πιστεύουν ότι οι «Αγανακτισμένοι» καταδεικνύουν τη δυσφορία μεγάλου ποσοστού πολιτών απέναντι σε όλα τα πολιτικά κόμματα.
 
Αρκετοί (71,8%) είναι και αυτοί που πιστεύουν ότι οι «Αγανακτισμένοι» είναι πιθανό να επηρεάσουν την κυβέρνηση ή κάποιους πολιτικούς ώστε να αναθεωρήσουν τη στάση τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: