Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΧΡΥΣΟΣ - ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ...

Η  δημοτική αρχή του Δήμου Αριστοτέλη ενημερώνει τους πολίτες με τρόπο προπαγανδιστικό για το έργο της. Αναφέρεται καθημερινά για κάθε θέμα με πανηγυρικό και επινίκιο τρόπο και για κάθε ενδιάμεσο στάδιο στο οποίο βρίσκεται. Καλό ή κακό είναι αυτό; Καλό να ενημερώνονται οι πολίτες - κακό όμως όταν το κάνεις καταχρηστικά, για να δημιουργείς μια εικόνα εντατικού οργασμού και  εργασιομανίας του Δήμαρχου.  Κακό όταν κάθε φορά θυμίζεις ότι ήταν προεκλογική σου εξαγγελία – δε μας πειράζει αυτό - τη συχνότητα που αναφέρεται σχολιάζουμε. Κακό όταν διαπιστώνουμε ότι με τα μεγάλα λόγια κρύβονται οι αλήθειες. --->>> 


Έτσι, αν ακούσεις για τη διώρυγα  του  Ξέρξη ότι τώρα συνεδρίασε το ΔΣ, αύριο ανατέθηκε μελέτη, μεθαύριο εγκρίθηκε από το ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο), νέα μελέτη, παραμεθαύριο εντάχθηκε στο τάδε πρόγραμμα, νέα μελέτη, κ.ο.κ., θεωρείς ότι το έργο έγινε 10 φορές, έπεσαν και τα 10 εκατομμύρια ευρώ που προϋπολογίζεται, έγινε και η διώρυγα, και ήδη τη διασχίζεις με βαπόρι απ’ την Περσία και στο βάθος του ουρανού  σου γνέφει ο Δίας με τη μορφή του κ. Πάχτα, δίπλα στον Αριστοτέλη!

Ποια αλήθεια κρύβεται στο κείμενο;       Τα 10 εκ. ευρώ !
Τι είναι στραγάλια; Και μη μας αρχίσει τα μπλα – μπλα, ότι έτσι θα έρθουν τουρίστες κλπ. Υπουργός ήταν της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που μας πήγε στην ολυμπιάδα του 2004 και μας φόρτωσαν χρέη! Τότε μέχρι και για εθνική μειοδοσία μας κατηγορούσαν, επειδή λέγαμε όχι για οικονομικούς λόγους. Τώρα αυτή είναι η προτεραιότητα για το λαό μας, που περνάει δύσκολα; Εκτός και αν σα νέος Ξέρξης μας βάλει να σκάβουμε τη διώρυγα σα νέοι σκλάβοι, όπως οι προγονοί μας πριν από 2500 χρόνια.
Αν μας πει «τι είναι τα 10 εκ. Ε, σιγά τα λεφτά», θα απαντήσουμε ότι τα μεταλλεία Κασσάνδρας τα πούλησε για 11 εκ. Ε, έτσι για να έχει μέτρο σύγκρισης. Άσχετα αν σαν ταχυδακτυλουργός μείωσε κατά 16 εκ. Ε την τιμή τους και έδωσε 14 εκ. Ε παράνομες επιδοτήσεις η κυβέρνηση, άρα ζημίωσαν το λαό μας κατά 30 εκ Ε ( αν δεν έχουν επιστραφεί ακόμα τα 15,3 εκ. Ε, που αποφάσισε η ΕΕ ). Αναφέρουμε τα ποσά, για να τα συγκρίνουν οι εργαζόμενοι με τη φτώχια τους και τις ανάγκες τους!
(*Να γίνουν έργα ανάδειξης της διώρυγας, αλλά όχι διώρυγα για τάνκερ της εταιρίας – αστεϊσμός.)
Με δήθεν «μεγαλόπνοα σχέδια» οι εκάστοτε κυβερνήσεις εξασφάλιζαν τη διατήρησή τους στην εξουσία. Τα χρέη μεγάλωναν, για τις επόμενες γενιές, όχι γι’ αυτούς που μας κυβερνούσαν. Ο λαός του Δήμου Αριστοτέλη πρέπει να προστατευτεί.

ΔΕ  ΘΑ  ΓΙΝΟΥΜΕ  ΣΚΛΑΒΟΙ  ΤΟΥ  21ΟΥ ΑΙΩΝΑ  ΕΜΕΙΣ.
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ – ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙ  ΛΑΪΚΕΣ  ΑΝΑΓΚΕΣ
ΚΑΙ  ΟΧΙ  ΤΑ  ΚΕΡΔΗ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ

Γιώργος Καραμσαλής

Δεν υπάρχουν σχόλια: