Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Φοβερό ...ανέκδοτο: "Δράσεις κοινωνικής προστασίας" υπό τον Παπαδήμο...

προβοκατορας: Μαλλον είναι το τελευταίο -χρονικά- (κυβερνητικό) ...ανέκδοτο της χρονιάς: Ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος θα προεδρεύσει σήμερα στις 16.00, σε σύσκεψη με θέμα «Δράσεις κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης» !!! Δηλαδή, ο ...Παπαδήμιος, με μερικούς απ' τους πιο ανάλγητους μνημονιακούς υπουργούς, που δυο χρόνια μας τσακίζουν με κάθε τρόπο και με το απαραίτητο ..."πασπάλισμα" Εκκλησίας και Τοπ. Αυτοδιοίκησης, θα συζητήσουν -λέει- για κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη !!! 
Ποιών και πως, ρε;;; Με ποιό τρόπο; Με την καθιέρωση περισσότερων συσσιτίων;;;  με καμιά ελεημοσύνη ή με κανένα ...ευχέλαιο, για το δοκιμαζόμενο λαό;;; ποιά προστασία μπορείτε να προσφέρετε >>>





και για ποιά αλλημεγγύη (προς τα θύματά σας), μιλάτε;;;
Θα περιμένουμε ν' ακούσουμε το ..."πόρισμά" σας.
Αλλά με βάση το παρελθόν και το παρόν σας, ένα ακόμα "άϊ σιχτίρ", πιστεύω ότι το έχετε ήδη  ...εξασφαλισμένο...

Στη σύσκεψη θα λά­βουν μέρος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο Αντι­πρό­εδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης & Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Υπουργός Εσω­τερικών Τάσος Γιαννίτσης, ο Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, ο Υπουρ­γός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Σταυρόπουλος, ο Υπουργός Επικρατείας & Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παντελής Καψής και ο Δήμαρ­χος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: