Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ε.Κ.Θ.: ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης εκφράζει τη στήριξη του στον δίκαιο αγώνα του Σωματείου των Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης που τους τελευταίους 6 μήνες τα μέλη του βιώνουν μια πρωτοφανή επίθεση από την εργοδοσία των φροντιστηρίων Μπαχαράκη. Αποκορύφωμα, η προσαγωγή και σύλληψη του Αντιπροέδρου του Σωματείου κατά τη διάρκεια παράστασης διαμαρτυρίας για την απόλυση συναδέλφου τους. Παρά τις προσπάθειες ποινικοποιήσεις των αγώνων τους, με την προσωρινή διαταγή που εκδόθηκε >>>




πρόσφατα και διατάσσει στο Σωματείο Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης, στον Πρόεδρο αλλά και στον απολυμένο να απέχουν ουσιαστικά από κάθε παράσταση διαμαρτυρίας, σε απόσταση μικρότερη των 300μέτρων, το Ε.Κ.Θ. στέκεται δίπλα τους και ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους πως οι προσπάθειες φίμωσης, ενοχοποίησης και περιορισμού των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων δεν θα περάσει. 
Το «χτύπημα» στην αγωνιστική διεκδίκηση δεν έχει αποδέκτη μόνο το συγκεκριμένο Σωματείο αλλά έχει επιπτώσεις σε όλους τους εργαζόμενους και η απάντηση μας θα είναι συντονισμένη, ενωτική και ηχηρή.
Η Διοίκηση του Ε.Κ.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: