Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Στουρνάρας για ομόλογα: "Πατριωτικό καθήκον" ...FUNDS - ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ...!

ΣΤΟN "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ" ΤΩΝ FUNDS ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ
ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ Β" Ο Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ "ΜΕΙΩΣΗ" ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ! Η συνέντευξη της Τετάρτης (28/11) του Γ. Στουρνάρα υπήρξε στην ουσία ομολογία του φιάσκου των αποφάσεων του Eurogroup, που αφορούν και αυτήν ακόμα την ανεπαρκέστατη "μείωση" του χρέους, η οποία στηρίζεται στην επαναγορά ελληνικών ομολόγων από το ελληνικό κράτος με τροϊκανά δάνεια. >>>




Κατά πρωτοφανή τρόπο και παγερή κυνικότητα ο Γ. Στουρνάρας εναπόθεσε την επιτυχία του σχεδίου της επαναγοράς ομολόγων, στο οποίο κατά βάση στηρίζεται η "μείωση" του ελληνικού χρέους, στον "πατριωτισμό" των ξένων funds καθώς και των εγχωριων και ξένων τραπεζιτών,ενώ ομολόγησε θρασύτατα ότι υπάρχει, δήθεν, σχέδιο Β, σε περίπτωση που η επαναγορά ομολόγων ναυαγήσει, χωρίς, όμως, να διευκρινίσει και ποιό είναι αυτό το ανύπαρκτο σχέδιο Β!

Από τις απαράδεκτες και αποκαλυπτικότατες δηλώσεις του Γ. Στουρνάρα γίνεται σαφές ότι η κυβέρνηση βρίσκεται, μετά το eurogroup, στο έλεος των funds και των τραπεζιτών, οι οποίοι, προκειμένου να έχουν έστω και την ελάχιστη συμμετοχή στο σχέδιο επαναγοράς των ομολόγων, θα ζητήσουν, ήδη το κάνουν, τη "μάννα τους και τον πατέρα τους".
Ο συμβιβασμός του Eurogroup, μεταξύ Γερμανίας και ΗΠΑ, κινδυνεύει να αποδειχθεί πολύ πιο εύθραυστος, πολύ πιο προσωρινός και απίστευτα πιο δαπανηρός και ανούσιος απ'ότι είχαμε προβλέψει! 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ iskra.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: