Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ELDORADO για Πάχτα: "Ζητάει να προσλάβουμε όλους τους δικούς του" (video)

Τι δεν καταλαβαίνεις;  Αυτό, δεν το λέει κάποιος "μπαχαλάκιας" ή ...προβοκάτορας...
Το λέει υπεύθυνος της Καναδικής εταιρείας (ELDORADO), σε ερώτηση, "τι είναι αυτό που περιμένει ο Δήμαρχος (σσ Πάχτας) για την στήριξή του, στην εταιρεία;"  !!!
Σε περεμφερή ερώτηση, που τέθηκε στον Πάχτα: "Κερδίσατε κάτι, για τη στήριξή σας στους Καναδούς;" αυτός ...θίχτηκε κι έδειξε την πόρτα, στη δημοσιογράφο...
Όλα αυτά (και άλλα) σε εκπομπή (20/12), στο Γαλλικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι πανεθνικής εμβέλειας France2, με τίτλο: "Ελλάδα: Το μεγάλο ξεπούλημα" (!!!) και  χαρακτηριστικό παράδειγμα "ξεπουλήματος" (εννοείται) την περίπτωση της "θανατηφόρας χρυσής επένδυσης" στη Β. Χαλκιδική (!!!) >>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Ο κόσμος τό' χει τούμπανο κι' εμείς κρυφό καμάρι!

Ρεζίλι πανευρωπαϊκώς. Το Γαλλικό κρατικό τηλεοπτικό κανάλι France2, στην εκπομπή του: «Ειδικός απεσταλμένος», την Πέμπτη 20-12-2012 είχε μια εκπομπή για την Ελλάδα, με τίτλο: «Ελλάδα: Το μεγάλο ξεπούλημα».
Το κανάλι είναι πανεθνικής εμβέλειας και την συγκεκριμένη εκπομπή, εγκυρότατη, την βλέπουν εκατομμύρια τηλεθεατές.

Στα 25 περίπου λεπτά της εκπομπής γίνεται εκτενής αναφορά για τα περιουσιακά στοιχεία και την κληρονομιά που έβγαλε η χώρα μας κυριολεκτικά στο σφυρί (νησιά, λιμάνια, παλάτια, ακόμα και μεταλλεία), καθώς και για τις κακοδαιμονίες μας.
Το τελευταίο μέρος της εκπομπής (αυτό που προβάλλουμε) αφορά την πονεμένη ιστορία των μεταλλείων χρυσού στην Χαλκιδική και τον σκοτεινό ρόλο του Πάχτα σ'αυτήν.

Πόσα πήρες; Τον ρωτά η δημοσιογράφος κι αυτός εθίγη, η τιμή του δηλαδή (κυριολεκτικά, όπως επεσήμανε εύστοχα ένα άλλο blog) και σταμάτησε την συνέντευξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: