Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την Κυριακή 28/4 ενάντια στο ΠΟΛΥΝ/ΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ !

ΤΗΝ ΩΡΑ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛ/ΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ 
ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΣΩ ΔΕΗ – ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΑΥΞΗΣΗ ΕΝΤΑΣΗΣ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗΣ
Την Κυριακή (28-4) απάντηση στο πολυνομοσχέδιο-έκτρωμα δίνουν εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι και νέες με το βροντερό παρόν τους στο Σύνταγμα στις 18:30 την ώρα της ψήφισής του. Το συλλαλητήριο >>>
 



(το οποίο διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ) πρέπει να αποτελέσει απάντηση ρήξης και ανατροπής στη συγκυβέρνηση, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και στις προσπάθειές τις να περάσει πραξικοπηματικά και με διαδικασίες fast track από τη Βουλή πριν το Πάσχα, το νέο αντιλαϊκό-αντεργατικό πολυνομοσχέδιο!
 
Συγκεκριμένα η μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Κυριακής (28-4) μπορεί και πρέπει να αποτελέσει την παλλαϊκή-πανεργατική απάντηση στις δεσμεύσεις της συγκυβέρνησης προς την τρόικα για 15.000 απολύσεις και την υπαγωγή 25.000 δημοσίων υπαλλήλων σε καθεστώς διαθεσιμότητας, τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις δημοσίων υπηρεσιών, καθώς και τη διατήρηση των χαρατσιών και τη συνέχιση της φοροληστείας των χαμηλών εισοδημάτων αλλά και την απαρχή της δημιουργίας ενός μεγάλου παλλαϊκού πανεργατικού μετώπου.

Εργάτες, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και γυναίκες, με σταθμό το συλλαλητήριο της Κυριακής και σύνθημα «όχι στις τρόικες εσωτερικού και εξωτερικού -όχι στα μνημόνια της λιτότητας», στέλνουν μήνυμα αντίστασης, απέναντι σε όσους λεηλατούν τις ζωές τους.

Ο λαός μπορεί και οφείλει να δυναμώσει τους αγώνες του, μπορεί να γίνει ο ίδιος καθοριστικός παράγοντας και με την παρέμβαση του να φέρει τα «πάνω - κάτω» με την δημιουργία ενός μαζικού παλλαϊκού-πανεργατικού μετώπου ρήξης και ανατροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: