Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Παρελάσεις χωρίς τον λαό...

Είναι τόσο "πατριώτες" σε αυτή την κυβέρνηση, ώστε οι ακροδεξιοί σύμβουλοί τους υμνούν την δικτατορία του φασίστα Ιωάννη Μεταξά, υποβαθμίζουν τον αγώνα του ελληνικού λαού και συσκοτίζουν την ιστορική αλήθεια γύρω από την Εθνική Αντίσταση
Τανκς, μαχητικά αεροπλάνα και 2.000 αστυνομικοί, σε επιφυλακή προκειμένου να «εμποδίσουν» τυχόν επεισόδια στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης. 
Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας και στη μαθητική παρέλαση στην Αθήνα.
Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι γεμάτη... "πατριώτες"
Τόσο "πατριώτες", που κάποιοι από αυτούς μιλούν συχνά για τη σημαία >>>




και για τον στρατό, αλλά στις παρελάσεις τους δεν θέλουν τον ελληνικό λαό. 
Φοβούνται τον ελληνικό λαό και κρύβονται, ακόμη και εκείνοι που είναι υπέρμαχοι των μιλιταριστικών εκδηλώσεων.

Είναι επίσης τόσο "πατριώτες" που κάνουν χρήση του "πατριωτισμού" εξ αντανακλάσεως, επιχειρώντας παράλληλα να κατασκευάσουν και να "αφοπλίσουν" τον εσωτερικό εχθρό, ανακαλύπτοντας τη "θεωρία των δύο άκρων" και καλλιεργώντας εμφυλιοπολεμικό κλίμα σε μία συγκυρία που η ενότητα του ελληνικού λαού είναι αναγκαίο να αποτελέσει τον πυρήνα της αντίστασης στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που σαρώνει τα πάντα στη χώρα μας.
Αλλά, πως μπορεί κάποιος να είναι πατριώτης όταν ξεπουλά τη δημόσια περιουσία, δηλαδή την περιουσία του ελληνικού λαού; 
Πως μπορεί να είναι "πατριώτης" όταν φτωχοποιεί και εξαθλιώνει τους Έλληνες; 
Όταν διαλύσει τη δημόσια Υγεία και την Παιδεία; 
Πως μπορεί να είναι "πατριώτης", όταν καλλιεργεί τον διχασμό; 
Πως μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι "πατριώτης", όταν τα κάνει όλα αυτά; 
Επειδή ακριβώς δεν είναι "πατριώτης" καταφεύγει στην ακατάσχετη μπουρδολογία και φανφαρολογία. 

Είναι τόσο "πατριώτες" σε αυτή την κυβέρνηση, ώστε οι ακροδεξιοί σύμβουλοί τους υμνούν την δικτατορία του φασίστα Ιωάννη Μεταξά, υποβαθμίζουν τον αγώνα του ελληνικού λαού και συσκοτίζουν την ιστορική αλήθεια γύρω από την Εθνική Αντίσταση. 
Αυτοί οι σύμβουλοι βγαλμένοι από το περιθώριο και τον ιδεολογικό υπόκοσμο της ακροδεξιάς, με μοναδικό σημείο αναφοράς τον μιλιταρισμό, είναι λαλίστατοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ότι αφορά στην "Πατρίδα" και τον "πατριωτισμό", αλλά όταν κάνουν logout μετατρέπονται σε πρόθυμα δουλικά της τρόικας και της Μέρκελ, σε σύγχρονους και μεταμοντέρνους γερμανοτσολιάδες. 
Θέλουν κάτι να ψελλίσουν για την Εθνική Αντίσταση, αλλά μόλις θυμούνται ότι την Αντίσταση την έκανε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, τότε σιωπούν και ξεκινούν πάλι το ακροδεξιό τους παραλήρημα και συνεχίζουν τον ιδεολογικό τους κατήφορο.

Το 1940 ο ελληνικός λαός είπε ΟΧΙ στον φασισμό
Σήμερα ο ελληνικός λαός είναι η στιγμή να πει το δικό του τελικό ΟΧΙ σε αυτούς τους "δήθεν" πατριώτες που "σώζουν" δήθεν την πατρίδα με όχημα την υποτέλειά τους στα ξένα κέντρα οικονομικής και πολιτικής εξουσίας και στην ντόπια διαπλοκή. 

Το ότι θέλουν στις παρελάσεις να είναι μόνοι τους, δείχνει και την τεράστια απόσταση που τους χωρίζει από τον ελληνικό λαό. 
Το ότι μέσω των παρελάσεων στέλνουν το μήνυμα της σκληρής καταστολής και του αυταρχισμού μόνο και μόνο για να κρατηθούν στην εξουσία και για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των ελίτ, δείχνει τον τρόμο που τους έχει κυριεύσει για την Αλλαγή που έρχεται. 
Μόνοι τους συμπαραστάτες είναι εκείνοι που απομυζούν τον δημόσιο πλούτο και επιδιώκουν τον ολοκληρωτικό εξανδραποδισμό του ελληνικού λαού. 
Εχθρός τους είναι ο ίδιος ο ελληνικός λαό. 
Η στιγμή της δημοκρατικής ανατροπής των δουλικών του Βερολίνου και της Φρανκφούρτης πλησιάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: