Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΤΑΡΣΙΑ Κ.Μακεδονίας & Θεσ/νίκης. Κάλεσμα στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο

δημοτική κίνηση «Ανταρσία στη Θεσσαλονίκη για την ανατροπή» 
περιφερειακή κίνηση «Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία – Αντικαπιταλιστική αριστερά»
Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα το αντιφασιστικό κίνημα ξαναβγαίνει στους δρόμους ενάντια στους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής. Το εργατικό κίνημα και η νεολαία έχουν κάθε λόγο να συντρίψουν πολιτικά, ιδεολογικά και οργανωτικά τους πολιτικούς κληρονόμους του Χίτλερ με τη μαζική κινηματική δράση. Είναι πλέον γνωστοί οι δεσμοί της οργάνωσης >>>




των δολοφόνων του Π. Φύσσα και του Σ. Λουκμάν με τον υπόκοσμο και κάθε είδους μηχανισμό που έχει πρόσβαση σε όπλα, από την αστυνομία μέχρι τα κυκλώματα των εφοπλιστών τύπου Πάλλη. 
Η Αριστερά και το εργατικό κίνημα δεν πρόκειται να πτοηθούν, ούτε να τρομοκρατηθούν. 
Μαζικά και αποφασιστικά συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα για να τσακίσουμε το φασισμό μέσα από τον μαζικό αγώνα των εργαζομένων και της νεολαίας, στις γειτονιές, τα σχολεία, στους χώρους δουλειάς.
 

Η δημοτική κίνηση «Ανταρσία στη Θεσσαλονίκη για την ανατροπή» και η περιφερειακή κίνηση «Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία – Αντικαπιταλιστική αριστερά» καταγγέλλουν τις μεθοδεύσεις της άθλιας συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που ετοιμάζουν αλλαγή του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα ρίχνοντας για άλλη μια φορά γέφυρες συνεργασίας με την ναζιστική ακροδεξιά και μεταφράζοντας τις φλυαρίες περί «συνταγματικού τόξου» κατά του φασισμού  σε προστασία των ταγμάτων εφόδου. 
Οι συνεχιστές του Μπαλτάκου θα μας βρουν μπροστά τους. 
Εβδομήντα χρόνια μετά την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τους ναζί κατακτητές που έστειλαν στα κρεματόρια 50.000 εβραίους συμπολίτες μας δεν θα αφήσουμε τις γειτονιές μας να γίνουν και πάλι γκέτο, αυτή τη φορά για φτωχούς και μετανάστες. 
Και ταυτόχρονα θα δυναμώσουμε την πάλη ενάντια στην κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση που παίζουν το χαρτί του ρατσισμού για να αποπροσανατολίσουν την οργή των εργαζόμενων και της νεολαίας απέναντι στα Μνημόνια και το σύστημα.


Όλες και όλοι την Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο 
στις 6:30 μμ στο άγαλμα Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: