Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Σαμαράς και Βενιζέλος τέλος !

γράφει ο pitsirikos
Κύμα αισιοδοξίας σαρώνει όλη τη χώρα μετά την αποτυχία της κυβέρνησης να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την ανακοίνωση πως οι εκλογές θα διεξαχθούν την 25η Ιανουαρίου. Οι πανηγυρισμοί σκιάζονται από την είδηση πως υπάρχουν ακόμα δυο Έλληνες ανάμεσα στα θύματα της ναυτικής τραγωδίας: o Σαμαράς και ο Βενιζέλος. Θεός σχωρέστους. 
Η ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν πολύ χαρωπή >>>
 και έγινε ακόμα πιο χαρωπή όταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής άρχισαν να προσκαλούν τον Αντώνη Σαμαρά να τους κάνει παρέα στην φυλακή, ώστε να είναι όλοι οι φασίστες μαζί και να σκύβουν να πιάσουν το σαπούνι στις ντουζιέρες.

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ συναθροίζεται με την Χρυσή Αυγή αλλά είναι κάπως δύσκολο να τον πιστέψει κάποιος -αν δεν είναι εντελώς καθυστερημένος-, μετά από το βίντεο του στενού συνεργάτη του, Παναγιώτη Μπαλτάκου, με τον Ηλία Κασιδιάρη, και την αποκάλυψη του Νίκου Μιχαλολιάκου πως ο διευθυντής του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, του τηλεφωνούσε συνέχεια και ήθελε επαφές.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, μετά την ψηφοφορία, ο Αντώνης Σαμαράς έδειχνε έντρομος, αν και, πριν από δυο μέρες, είχε πει πως οι εκλογές τον βολεύουν.
Θα μπορούσε κάποιος να πει πως ο Σαμαράς είχε πει ψέματα όταν δήλωνε πως οι εκλογές τον βολεύουν αλλά όλοι ξέρουμε πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει ποτέ ψέματα στην πολιτική του καριέρα και κάνει πάντα αυτά που λέει.
Βέβαια, είναι γνωστό σε όλους πως η Νέα Δημοκρατία σιχαίνεται τον Αντώνης Σαμαρά και την ακροδεξιά παρέα του, και τώρα έχει την μεγάλη ευκαιρία να τους ξεφορτωθεί οριστικά.
Σύμφωνα με την κυβέρνηση, οι Έλληνες δεν θέλουν εκλογές, οπότε θα πάνε να ψηφίσουν μόνο αυτοί που θέλουν εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει κυβέρνηση με 80%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: