Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Χέρι - Χέρι ΚΑΙ με τον ...Πρετεντέρη

προβοκατορας
Το 2013, ο ΣΥΡΙΖΑ κήρυξε "εμπάργκο", στον δημοσιοκάφρο των δημοσιοκάφρων, Πρετεντέρη, όταν αποκάλεσε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ..."Ζωή Κασιδιάρη" !!! Από τότε και παρόλο που πολλά, άλλαξαν, όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τήρησαν και τηρούν το εμπάργκο... Ένα απ' αυτά που άλλαξαν, ήταν ότι το εμπάργκο δεν τήρησε, η ίδια η Ζωή, η οποία (σαν υποψήφια της ΛΑΕ πλέον), πήγε στο δελτίο του Mega, να συνομιλήσει με τον ...υβριστή της... Τελικά, αυτό ήταν για ...καλό, αφού "κατάμουτρα", του είπε:  
[...] "Ειδικά για τον κύριο Πρετεντέρη, επιτρέψτε μου, να μην αποδέχομαι



τον χαρακτηρισμό 'δημοσιογράφος'. Έχει αποδείξει ότι είναι άξιος υπάλληλος του αφεντικού του [...]  ενώ για το Mega, υπογράμμισε ότι [...] δεν είναι φιλοξενούμενη σταθμών που οικειοποιούνται παρανόμως τις δημόσιες συχνότητες [...] (13 Σεπτεμβρίου 2015 - εδω)
...και έδειξε ότι, δεν θα ξαναπατήσει εκεί...

Στο μεταξύ όμως, φαίνεται ότι αυτό που άλλαξε πιο πολύ, είναι ο ίδιος ο ...Πρετεντέρης !!! 
Από δημοσιοκάφρος, έγινε "έγκυρο", "αντικειμενικό" και φιλόξενο ...βήμα, ακόμα και για την ...εξωκοινοβουλευτική αριστερά !!! 
Έτσι και ο ...αρχηγός της ΛΑΕ, Π. Λαφαζάνης, πήγε προχτές, να κάνει "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" μαζί του, μοναδικός καλεσμένος, παρακαλώ, ξεχνώντας τα "εμπάργκο", τα "Ζωή Κασιδιάρη", τα μπινελίκια που του έρριξε η ...συναρχηγός του το Σεπτέμβρη, ξεχνώντας τα όλα...
Βέβαια και ο Πρετεντέρης από τη μεριά του, εκτίμησε την πρόσφατη ...προϋπηρεσία του, στο Mega, στον ΣΚΑΪ, αλλά κυρίως στο καραδεξιό νεοφιλελεύθερο liberal του Μουρούτη, στο protagon του Ποταμιού της διαπλοκής, κι έτσι είδαμε όλοι, μια ωραία ..."Ανατροπή" με θέματα: 

"βρίζουμε Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑ" και 
"δεν αγγίζουμε ΣαμαροΒενιζέλους και λοιπούς συγγενείς"

...κι η "επαναστατική αριστερά", 
έκανε ακόμα ένα βήμα μπροστά 
ή προς τον ...πάτο, ανάλογα πως θα το δει καθένας...





  








Δεν υπάρχουν σχόλια: