Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής. Συγκροτήθηκε το Τμήμα Υποδομών - Περιβάλλοντος

Προχωρώντας στην υλοποίηση της συγκρότησης ειδικών θεματικών τμημάτων, συγκροτήθηκε χθες στο Πολύγυρο, το Τμήμα Υποδομών - Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, με τη συμμετοχή μελών και φίλων του κόμματος. Σκοπός του τμήματος είναι η συλλογική διερεύνηση, καταγραφή και επεξεργασία προτάσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων του νομού σχετικά με τις υποδομές του και το περιβάλλον.
Η συγκρότηση του Τμήματος συνδυάστηκε με την σύσκεψη του
 
συντονιστικού οργάνου της ΡΙΖ.ΑΡ.ΕΝ Χαλκιδικής και συζητήθηκαν θέματα όπως το νέο χωροταξικό, το ΤΑΙΠΕΔ, το οδικό δίκτυο και η αποκατάσταση των ζημιών σε περιοχές της Χαλκιδικής, τα αγροτικά λύμματα και το ακανθώδες ζήτημα της εξόρυξης χρυσού στη Β.Α. Χαλκιδική. 
Παράλληλα από τον Περιφεριακό Σύμβουλο Λ. Τόσκα, έγινε εκτενής ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής έχει ήδη συγκροτήσει μέχρι τώρα τα τμήματα:
* Τοπικής Αυτοδιοίκησης
* Αγροτών (κτηνοτρόφων και αλιέων)
* Παιδείας - νεολαίας - Αθλητισμού
* Υγείας
* Υποδομών - Περιβάλλοντος
και προχωράει άμεσα στη συγκρότηση των τμημάτων:

* Τουρισμού 
* ΜΜ επιχειρήσεων - Εμπορίου 
* Συνδικαλισμού

καλώντας ταυτόχρονα, τους πολίτες της Χαλκιδικής να τα πλαισιώσουν ενεργά και αποτελεσματικά. Οι συγκροτήσεις των τμημάτων γίνονται στα γραφεία της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής (Πολύγυρος).
Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: