Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Σκουριές. Η ΡιζΑρΕν για τη στάση της Περιφέρειας, υπέρ της El Dorado

Τέλος η «δημιουργική ουδετερότητα» από τον Τζιτζικώστα στο θέμα των Σκουριών 
Ο Περιφερειάρχης κ.Τζιτζικώστας και η πολιτική διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εγκατέλειψαν την τακτική της «ουδετερότητας», που δεν έπαιρνε θέση και δεν αναλάμβανε τις ευθύνες της, στο χρονίζον επίδικο ζήτημα της εξόρυξης χρυσού στην Χαλκιδική.






Αναθαρρυμένοι και απροκάλυπτοι πλέον, από την εκλογή του ακρονεοφιλελεύθερου κ.Μητσοτάκη στην ηγεσία της Ν.Δ., συντάσσονται απροσχημάτιστα με τις ληστρικές και αποικιοκρατικές επιδιώξεις της ELDORANTO GOLD που θα ρημάξουν τον τόπο, οικονομικά και περιβαλλοντικά. 
Το πολιτικό προσωπικό του νεοφιλελευθερισμού, χρησιμοποιώντας εκβιαστικά την ανάγκη δημιουργίας θέσεων εργασίας, προωθεί ένα μοντέλο ανάπτυξης που προσιδιάζει στην αποικία χρέους που κατάντησαν την χώρα.

Τους προειδοποιούμε ότι τα κινήματα πολιτών στην Χαλκιδική, αλλά και στο Κιλκίς και στις Σέρρες όπου σχεδιάζονται ανάλογες εξορύξεις, δεν θα επιτρέψουν την υλοποίηση των καταστροφικών επιδιώξεών τους.
Η Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα θα βρίσκεται πάντα, όπως βρίσκεται από την πρώτη στιγμή, στο πλάι των κατοίκων που υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους κόντρα στην αυθαιρεσία των εταιρειών, καταγγέλλοντας την προκλητική στάση της ηγεσίας της Περιφέρειας.

Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα Κ. Μακεδονίας / Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: