Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΣΥΡΙΖΑ: Καταψηφίζει μεσοπρόθεσμο, ζητάει ονομαστική ψηφοφορία...

Έπειτα από κοινή συνεδρίαση, που έγινε σήμερα το απόγευμα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει μέσα και έξω από τη Βουλή σκληρή μάχη και θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να μην ψηφιστούν το «Μεσοπρόθεσμο» και ο «Εφαρμοστικός Νόμος». Πρόκειται για νομοσχέδια που θα επιτρέψουν την καταλήστευση του δημόσιου πλούτου της Ελλάδας και την εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων, θα οδηγήσουν την οικονομία σε βαθιά ύφεση με αύξηση της ανεργίας, χωρίς να προσφέρουν καμία διέξοδο από τη σημερινή κρίση. --->>>






Επίσης πρόκειται για νομοσχέδια που έρχονται στη Βουλή με εκβιαστικό τρόπο που προσβάλλει το ίδιο το Κοινοβούλιο, αλλά και παραβιάζει το Σύνταγμα της Ελλάδας.
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα διεκδικήσει μαζί με όσους βουλευτές από άλλους χώρους συμφωνούν τη διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας.
Η Γραμματεία και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ καλούν τον λαό να πλημμυρήσει τις πλατείες  τις ημέρες που θα διεξάγεται η συζήτηση και η ψηφοφορία στη Βουλή και τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες σε ολοκληρωτική συμμετοχή στη 48ωρη γενική απεργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: