Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΤΑΧΙ: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις - Πυρά βουλευτών κατά Ραγκούση...

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες ταξί παρά το θετικό κλίμα που διαπίστωσε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος κατά τη διάρκεια συναντήσεων που είχε με στελέχη της κυβέρνησης το απόγευμα στη Βουλή.
Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ τόνισε ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν, επισημαίνοντας ότι θέλει γραπτές διαβεβαιώσεις και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα του διαλόγου. Μάλιστα, κάλεσε τους αυτοκινητιστές της επαρχίας να επιστρέψουν αύριο στις θέσεις τους, ώστε να μη δοθεί η εντύπωση χαλάρωσης των κινητοποιήσεων.  
Όλα δείχνουν ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν κανονικά, αλλά θα είναι ηπιότερες, video--->>>
 




ώστε να μην έρθουν αντιμέτωποι με την κοινωνία. 
Η πορεία των κινητοποιήσεων θα αποφασισθεί σε νέα συνεδρίαση των συνδικαλιστικών οργάνων, αφού υπάρξουν ανακοινώσεις από την πλευρά της κυβέρνησης. 


(φωτο απο τη χθεσινή συγκέντρωση ΕΔΩ)



 Πυρά κατά Ραγκούση στον ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ
Το αδιαχώρητο επικράτησε στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, όπου οι κυβερνητικοί βουλευτές εξαπέλυσαν πυρά κατά του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση για το θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των ταξί.
«Δεν αλλάζει τίποτα» είπε ο υπουργός αποχωρώντας από τη συνεδρίαση ενώ φέρεται πως δεσμεύθηκε ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία άδεια ταξί, μέχρι το όλο θέμα να ρυθμιστεί νομοθετικά.

Ο αριθμός των βουλευτών που θέλησαν να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση ήταν κατά πολύ μεγαλύτερος απ' ότι συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Αρκετοί ήταν οι βουλευτές που πήραν το λόγο στη συνεδρίαση, ασκώντας κριτική στον Γιάννη Ραγκούση και ζητώντας να βρεθεί άμεσα λύση στα προβλήματα που έχει προκαλέσει η πολυήμερη απεργία.  

απο enet και protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: