Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Μέρκελ. Μιλάει ανοιχτά για ...Άρια οικονομική (και όχι μόνο) ηγεμονία...

Ετοιμάζεται για Δ΄ Ράϊχ ;;;
«Αν δεν ενωθούμε στην ΕΕ δεν έχουμε καμία τύχη…»
Με μια αρχηγική εμφάνιση και με τον αέρα του απόλυτου θριαμβευτή και αδιαμφισβήτητου «ηγέτη» της Ευρωπαϊκής Ένωσης εμφανίστηκε η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ σε μια ακόμα … προεκλογικού χαρακτήρα εκδήλωση του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος !
Και από το βήμα της εκδήλωσης, με ακροατήριο Γερμανών επιχειρηματιών, απηύθυνε έκκληση (!) στους Ευρωπαίους να επιδιώξουν την ανάπτυξη χωρίς «βαριά χρέη», επισημαίνοντας ότι το «κλειδί» για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι οι στενότερες σχέσεις κρατών και λαών…>>>




«Αν δεν ενωθούμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν θα έχουμε καμία πιθανότητα απέναντι σε 1,3 δισεκατομμύρια Κινέζους, 1,2 δισεκατομμύρια Ινδούς και πολλούς άλλους», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μέρκελ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την Ευρωπαϊκή Ένωση ως «ένα μέσο που ξεκίνησε για την πρόληψη του πολέμου»
Για να συνεχίσει λέγοντας πως σήμερα έχουμε ειρήνη και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε πια για πόλεμο, τουλάχιστον όχι στην Ευρώπη (!), σκιαγραφώντας ως «αντίπαλο» τις αναδυόμενες οικονομίες, όπως της Ινδίας, του Μεξικού, της Βραζιλίας και της Κίνας.
«Πρόκειται για μηχανές ανάπτυξης. Έχουν απίστευτο δυναμισμό και σε αυτές εστιάζουν οι χρηματοπιστωτικές αγορές ως εναλλακτικές προτάσεις για την ανάπτυξη, αντί για τις ΗΠΑ και την Ευρώπη».
Για το λόγο αυτό, συνέχισε η Γερμανίδα καγκελάριος, οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να σταματήσουν να βασίζουν την ανάπτυξη στις πιστώσεις και στις διασώσεις.
Και να ελέγξουν πλήρως τα δημοσιονομικά τους ώστε να καταστούν ανταγωνιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: